Termeni legali

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea KIWI Finance S.R.L.

 

KIWI Finance S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fără nici o informare prealabila.

 

KIWI Finance S.R.L. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, KIWI Finance S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

 

Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea KIWI Finance S.R.L.

 

Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata să contacteze oricare din sucursalele KIWI Finance S.R.L. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit.

 

Orice persoana care viziteaza site-ul www.kiwifinance.ro şi care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: (i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre KIWI Finance S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; (ii) contactarea de catre un broker KIWI Finance S.R.L. in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate (iii) transmiterea de catre KIWI Finance S.R.L., prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate (a se vedea sectiunea  Newsletter din site) (iv) realizarea de catre KIWI Finance S.R.L. a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea sectiunea Cariera din site) (v) solutionarea de catre KIWI Finance S.R.L. a cererilor, intrebarilor şi reclamatiilor adresate KIWI Finance S.R.L. (a se vedea sectiunea Contact din site).

 

CONDITII GENERALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Sunt de acord in mod expres ca, prin completarea datelor mele personale pe site-ul KIWI Finance SRL (denumita in continuare “Broker”), acestea sa intre in baza de date a Brokerului si ca datele mele personale sa fie prelucrate de Broker conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in scopul furnizarii de informatii despre produsele si serviciile apartinand KIWI Finance SRL. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001, Brokerul, inregistrata la ANSPDCP cu Notificarea nr. 2764, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană.

 

Datele nu vor fi dezvaluite decat tertelor parti agreate de Broker si care vor actiona in calitate de imputerniciti, conform Legii nr. 677/2001 si exclusiv in scopurile mentionate prin prezentul. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii informatiilor solicitate.

 

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopurile mentionate in prezentul.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de: (i) dreptul de informare cu privire la datele personale si la entitatile sau categoriile de entitati carora le pot fi comunicate aceste date, precum si scopurile si metodele prelucrarii, (ii) dreptul de a obtine actualizarea, rectificarea, integrarea, stergerea, anonimizarea sau blocarea datelor cu caracter personal, (iii) dreptul de a obtine de la KIWI Finance SRL la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate de Broker, (iii) dreptul de a obiecta in totalitatea sau partial, pe motive legitime, la procesarea datelor cu caracter personal, (iv) de a obiecta in mod gratuit la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru transmiterea de materiale publicitare, in urma primirii fiecarui sau a oricarui mesaj, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, (vi) dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei. Aveti, de asemenea, dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor personale in scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la KIWI Finance SRL, Bd. Carol I 64, Sector 2, Bucuresti.

 

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

 

KIWI Finance S.R.L. nu poate garanta / controla actualitatea / exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul KIWI Finance S.R.L..

 

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al KIWI Finance S.R.L..

 

Orice incercare de modificare a imaginii si/sau informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - KIWI Finance S.R.L., precum si realizarea de link-uri catre portalul KIWI Finance S.R.L., fara acordul scris prealabil al societatii, da dreptul KIWI Finance S.R.L. sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.