Cel mai bun credit

 

Daca pana acum bancile iti spuneau ce conditii trebuie sa indeplinesti, noi iti gasim acum banca din Romania care indeplineste conditiile tale.

 

Cel mai bun credit este acela pe care il poti obtine! Este concluzia noastra, dupa 11 ani de experienta, dar si o evidenta desprinsa din realitate: fiecare client, fiecare familie, fiecare solicitare inseamna o situatie aparte, diferita de a celorlalti.

 

Lucram pentru oameni, cu instrumentele de creditare pe care le ofera bancile-partenere, dar intotdeauna gasim solutiile care se potrivesc fiecarui client in parte.

 

Stim ce-si doreste oricine ajunge in situatia de a solicita un credit: sa fie cel mai ieftin, cel mai avantajos, ca durata si conditii, intr-un cuvant sa fie “creditul potrivit”.

 

Bancile, la randul lor, au diferite tipuri de credite, de regula standardizate, si este posibil ca acestea sa nu fie accesibile tuturor, intotdeauna. Aici intervenim noi, echipa KIWI: analizam, in baza parteneriatelor cu bancile romanesti, solutia viabila pentru fiecare caz in parte, pornind de la oferta-standard a acestora.

 

Asistam clientii in derularea procedurilor de creditare, fara costuri in plus fata de comisioanele bancare aferente, si realizam legatura cu oferta bancii astfel incat sa ajungem la “cel mai bun credit” pentru acesta.

 

Notiunea de “cel mai bun credit” are intelesuri diferite de la client la client. Cele mai intalnite sunt: