KIWI Finance

Am venit cu viziunea si stiinta de a face lucruri noi, intr-o piata aflata la inceput de drum, in urma cu mai bine de zece ani: piata romaneasca a intermedierii financiare si de creditare.

 

Compania KIWI FINANCE, a fost infiintata sub denumirea de Gemini Capital Consult in anul 2003, din entuziasmul si cu increderea ca de acest business este nevoie intr-un context financiar-bancar si economic in general caracterizat la acea vreme ca fiind emergent, adica in plina dezvoltare.

 

Anca Bidian, profesionist  in … IT, cu experienta mediului de afaceri din Romania si Canada, si-a asumat riscul de a dezvolta o afacere noua, care pornea de la doua nevoi de moment, dar si de perspectiva, anume: cererea de creditare in expansiune, pe fondul unui mers ascendent al economiei nationale, concomitent cu aparitia cererii pentru intermedierea de specialitate la accesarea unui credit.

 

A fost vorba despre nevoia acuta a oricarui solicitant de credite de a avea alaturi un partener profesionist, care sa-i ofere nu numai raspunsuri privind creditul, banca si costurile aferente, dar mai ales solutia de finantare potrivita nevoilor fiecaruia.

 

KIWI FINANCE a adus in Romania servicii de asistenta si intermediere in obtinerea creditelor bancare, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in orice locatie convenabila clientului, fara costuri in plus fata de cele percepute de banca si absolut gratuit ca relatie cu KIWI FINANCE.

 

Astfel a inceput istoria noastra, in 2003, si continua cu succes, pe o piata dinamica.