Newsletter Februarie 2016 / Cel mai bun Credit de Constructie din Romania

KIWI Finance
 

NOU: Anul 2016 incepe cu lansarea celui mai bun Credit de Constructie din Romania

website KIWI Finance

Pentru ca piata imobiliara a crescut semnificativ anul trecut comparativ cu ultimii trei ani, fond pe care inclusiv creditarea pe acest segment a avut cel mai bun an, KIWI Finance a lansat, impreuna cu un partener bancar, cel mai accesibil produs bancar pentru constructia de locuinte.

Este singurul credit de constructie din Romania in care beneficiezi de suma necesara fiecarei etape de constructie si o poti utiliza cash, fara a fi nevoit sa prezinti bancii mai intai teancurile aferente de facturi si chitante. Astfel, vei putea sa-ti negociezi mai bine achizitia de materiale si manopera pentru diverse lucrari.

Ulterior, va trebui sa demonstrezi bancii ca ai utilizat creditul conform destinatiei specificate in contract, fie prezentand facturi pentru 90% din suma utilizata, fie doar cu un simplu raport de evaluare care sa confirme avansul lucrarilor de constructie.

Beneficii:

  • Poti construi in regie proprie si iti reduci costurile totale
  • Stabilesti numarul de transe dorit
  • Cele mai bune costuri
  • Aprobare rapida

Exemplu de credit de constructie din portofoliul nostru:

Pentru un credit de constructie de 222.000 LEI pe 30 de ani: rata lunara de 1.034 LEI, dobanda 3,8% variabila (ROBOR 3 luni + 2,9%), DAE 3,9%, comision de analiza 900 LEI, cost total 373.300 LEI.

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Credit ipotecar pentru romanii cu venituri din strainatate

website KIWI Finance

In 2015 am ajutat peste 100 de romani care lucreaza in strainatate sa isi cumpere casa in Romania prin credit ipotecar.

Desi apetitul finantorilor pentru acesti clienti este unul scazut, am reusit sa convingem trei banci ca merita sa ii finanteze. Simplul fapt ca investesc in Romania banii castigati cu truda, departe de tara, este un argument suficient pentru a-i sustine!

Echipa KIWI Finance preia cea mai mare parte din efortul clientului cu venituri realizate in strainatate, astfel: suplinim prezenta clientului in relatia cu banca, obtinem preaprobarea creditului pe baza actelor transmise initial scanat pe e-mail si gestionam relatia cu tertele persoane implicate: evaluatori, asigurator etc. De cele mai multe ori este necesara prezenta clientului in tara doar la semnarea finala a contractului de vanzare si a celui de credit.

Ce spune un client multumit

Promptitudinea si corectitudinea informatiilor pe care le-am primit de la consultantul KIWI Finance in incercarea de a gasi solutiile potrivite situatiei financiare si nevoilor mele de finantare, mi-au dat increderea ca voi reusi in demersul de a obtine un credit. Dupa stabilirea tuturor detaliilor, doar pe e-mail, chiar cand am venit sa semnez contractul, mi-am dat seama ca am uitat cartea de identitate in strainatate si am intrat in panica. Insa calmul si profesionalismul de care a dat dovada consultantul KIWI, in absolut toate situatiile in care l-am pus, il recomanda impreuna cu intreaga echipa KIWI Finance, tuturor celor intersati de obtinerea unui credit. Ei fac posibila transformarea viselor in realitate! Bravo pentru profesionalism! Un intermediar perfect intre client si banca!

Monica P., Dubai

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Creditul de nevoi personale Primavara!

website KIWI Finance

Este creditul de care ai nevoie acum, la sfarsitul iernii, cand ai planuri mari sa-ti innoiesti casa, cu mici reamenajari, sa renovezi, sa cumperi bunuri de lunga folosinta si altele. Mai ales ca, dobanzile, comisioanele si alte cheltuieli atasate creditelor sunt acum aproape la jumatate fata de anii anteriori. De la o dobanda medie de 18-19% in 2011, nivelul este acum de sub 10-11% , ceea ce reprezinta un bun argument pentru a contracta un credit de nevoi personale in aceasta perioada.

L-am denumit generic Primavara si este, de fapt, creditul care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Echipa KIWI Finance va sta la dispozitie pentru toate detaliile in alegerea celei mai bune variante si va asista total, fara niciun fel de cost suplimentar, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea creditului.

Exemple de calcul

Pentru un Credit de nevoi personale fara garantii de 50.000 LEI pe 60 luni platesti o rata lunara de 1.008 LEI, dobanda 7,75% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 60.720 LEI si DAE 8,27%

Pentru un Credit de nevoi personale fara garantii de 120.000 LEI pe 60 luni platesti o rata lunara de 2.419 LEI, dobanda 7,75% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 145.380 LEI si DAE 8,14%

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Newslettere recente

Urmareste-ne