Newsletter / Testeaza-ti gratuit gradul de indatorare!

 

KIWI Finance
 

Testeaza-ti gratuit gradul de indatorare!

website KIWI Finance

Care este proportia dintre ratele pe care le ai de platit bancilor, pentru tot felul de “lucruri” pe care le-ai imprumutat de la ele si veniturile tale? “Lucruri” a se citi bani, sub diferite forme: carduri, descoperit de salariu, credite pentru masina ori casa, credite pentru diverse nevoi personale, prin care ai renovat ori a cumparat bunuri de folosinta indelungata.

De fiecare data cand ai contractat unul dintre aceste imprumuturi, ai auzit, desigur, despre faptul ca banca iti va evalua gradul de indatorare, adica ce pondere au ratele tale in total venituri. Daca acest procent depaseste cifra de 60%, se cheama ca nu (mai) esti eligibil pentru un nou imprumut. Cu alte cuvinte, se cheama ca nu te poti indatora peste pragul admis de normele bancare, norme care pornesc de la ideea ca fiecaruia ii este necesara o suma lunara din care sa-si acopere nevoile curente de trai. Prin urmare, nu toti banii pe care ii castigi pot fi indreptati catre banca, pentru a plati ratele pe care le-ai avea in urma unuia sau mai multe credite.La KIWI Finance gasesti consiliere nu numai pentru noi credite ori solutii prin care sa refinantezi credite mai vechi astfel incat sa-ti diminuezi povara financiara curent – fie prin scaderea ratelor, fie prin scaderea perioadei de indatorare.

Suntem aici inclusiv pentru a te sfatui cum sa-ti administrezi mai bine finantele personale, astfel incat sa stii in orice clipa, pe baza veniturilor tale curente si viitoare, care sunt posibilitatile pentru a accesa un credit, care sunt conditiile si, mai ales, DACA este cazul sa apelezi la un imprumut pentru a-ti rezolva diverse probleme.

In contextul unei analize detaliate a veniturilor tale – structura, marime, periodicitate – sunt foarte importante cheltuielile curente pe care le ai de suportat la momentul respectiv, cat si ratele pe care le ai deja, aferente unor credite anterioare.

Suma acestor rate plus cheltuielile de trai raportata la veniturile tale, indiferent din ce sursa si cu ce ritmicitate obtinute – releva gradul tau de indatorare, de care depinde esential alternativa unui nou imprumut.

Vino la KIWI Finance sa-ti calculam, fara niciun cost, gradul de indatorare, si sa analizam impreuna oportunitatea aplicarii pentru un credit mai bun si mai avantajos comparativ cu cele anterioare sau variante prin care sa-ti imbunatatesti situatia financiara.

 

Piramida creditelor de achizitie

Analiza veniturilor si a cheltuielilor personale ori ale familiei, cu alte cuvinte , a bugetului personal, este un prim pas, obligatoriu si necesar in determinarea tipului de credit care poate fi accesat.

Suntem experti intr-o astfel de analiza si, pentru ca de foarte multe ori primim intrebarea “ Ce venit ar trebui sa am pentru a obtine un credit ipotecar in suma de XYZ lei?”, am realizat Piramida Creditelor de Achizitie, astfel:

KIWI Finance

a. Pentru achizitia pe credit a unui apartament in valoare de 50.000 euro, rata lunara va fi de circa 1100 lei, si sunt necesare venituri astfel:

  • O persoana - 2300 lei/luna
  • Cuplu fara copil - 2700 lei/luna
  • Cuplu cu un copil - 3000 lei/luna

b. Pentru achizitia unui apartament in valoare de 100.000 euro, rata lunara va fi de circa 2200 lei, fiind necesare venituri astfel:

  • O persoana - 4200 lei/luna
  • Cuplu fara copil - 4800 lei/luna
  • Cuplu cu un copil - 5300 lei/luna

Pentru un a determina creditul potrivit tipului si cuantumului veniturilor personale si/sau ale familiei consultantii KIWI Finance sunt pregatiti sa va consilieze gratuit!

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Campania de Toamna KIWI Finance: O casa... O noua casa!

website KIWI Finance

Doar pentru cei care isi doresc o noua locuinta...

Doar pentru cei care si-au facut planuri mari de toamna, fiindca tocmai se va mari familia...

Doar pentru cei care nu doresc sa mai tina banii economisiti in depozite cu 1% dobanda pe an si au decis sa investeasca in imobiliare...

Si doar pentru cei care isi doresc, pur si simplu, o casa mai mare...

KIWI Finance v-a pregatit, impreuna cu partenerii sai, dezvoltatori imobiliari cu foarte buna reputatie, proiecte noi, promotii si cele mai bune oferte de credite ipotecare pentru achizitia acestor locuinte.

Veti afla, in fiecare saptamana, noutatile, ofertele si solutiile pe care le proiectam cu partenerii nostri!

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Castiga dublu: si de la KIWI Finance, si de la Philips!

website KIWI Finance

Creditul performant obtinut prin Kiwi Finance iti ofera acces cu 40% mai ieftin la performanta oferita de Philips. Ai 3 vouchere cadou pentru 3 produse de top. Deci nu uita: 1 Kiwi + 3 Philips = o familie fericita. Campanie valabila intre 2 noiembrie 2015 si 31 ianuarie 2016 (iar codurile primite in aceasta perioada, vor putea fi folosite pentru achizitionarea de produse Philips pana la 29 februarie 2016), calitatea si performanta valabile mereu.

Te asteptam sa aplici pentru credit, apoi trimite email la philipscampanie@kiwifinance.ro si primesti cele 3 coduri de reducere. Pentru detalii despre campanie si regulament, urmareste pagina www.facebook.com/kiwifinance sau pe websiteul www.kiwifinance.ro.

 

Iti multumim daca transmiti acest mesaj prietenilor si colegilor tai. Iti vor fi recunoscatori, le-ar putea fi de mare ajutor!

Ai primit acest mesaj pentru ca te-ai abonat pe www.kiwifinance.ro, printr-un site partener al KIWI Finance sau ai beneficiat de serviciile noastre de consultanta. Daca nu mai doresti sa primesti mesaje de la noi sau consideri ca abonarea s-a produs din greseala, te rugam sa accepti scuzele noastre si sa te dezabonezi aici.

©2015 KIWI Finance


Newslettere recente

Urmareste-ne