Newsletter Mai 2015 / E vremea investitiilor imobiliare

 
 
KIWI Finance
 

Trei motive pentru care sa investesti in imobiliare acum!

 

Realitatea pe care o traversam acum poate fi descrisa, simplu, astfel: a (re)venit vremea investitiilor in imobiliare. Mai ales pentru cine analizeaza alternativele de plasament pe care le ofera piata financiar-bancara in acest moment. Trei caracteristici ale pietei financiar-bancare si imobiliare, care se inregistreaza in aceasta perioada si care se vor mentine inca o buna bucata de timp, arata ca imobiliarul, ca debuseu investitional pe termen lung, poate reveni cu succes in atentia investitorilor.

1. Raportul dintre pretul pe metrul patrat (mp) si salariul mediu pe economie – adica cifra care indica accesibilitatea pietei imobiliare la momentul analizat. Daca acest raport este mai mic de 2 inseamna ca nu exista interes investitional.

 

 

Si pentru ca tot vorbim despre investitii imobiliare

 

Si pentru ca tot vorbim despre investitii imobiliare, inca o veste extraordinar de buna vine dinspre trei dintre bancile partenere KIWI FINANCE: o noua scadere a dobanzilor si, implicit, a costurilor atasate creditelor imobiliare. Anuntul bancilor confirma preocuparea acestora de a-si atrage noi clienti prin reducerea volumului de acte necesare unui credit, diminuarea timpului de procesare a informatiilor, dar mai ales prin scaderea semnificativa a a dobanzilor.

 

Iata un exemplu de calcul cu noua dobanda: pentru un credit ipotecar de 300.000 RON pe 30 de ani platesti o rata lunara de 1.458 RON, dobanda 4,15% variabila (ROBOR 3 luni + 2,75%), comision de analiza 900 RON, cost total 525.780 RON si DAE 4,27%.

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Creditul de nevoi personale este numai bun in prag de vacanta!

 

In ultimii trei ani costurile creditelor de nevoi personale s-au redus aproape la jumatate. De la o dobanda medie de 18-19% in 2011 avem acum dobanzi de 10-11% si chiar mai mici. Este vorba despre costurile totale, care inseamna dobanzi, cheltuieli de administrare si altele. Toate acestea au scazut in ultimii doi ani, in special dobanzile, ceea ce reprezinta un bun argument pentru a contracta un credit de nevoi personale in aceasta perioada. Fie ca este vorba despre investitii imobiliare, fie ca planuiesti vacanta sau mici amenajari care sa improspateze atmosfera, un lucru este cert: traversam cea mai buna perioada in care te-ai putea imprumuta pentru a-ti rezolva problemele.

Iata si doua exemple de calcul:

 

Suma
credit
(LEI)
Perioada Rata
lunara
(LEI)
Rata
dobanzii
DAE
25.000 60 luni 511 8,34% 9,13%
90.000 1.840 8,79%

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Iti multumim daca transmiti acest mesaj prietenilor si colegilor tai. Iti vor fi recunoscatori, le-ar putea fi de mare ajutor!

     

©2015 KIWI Finance

 

Newslettere recente

Urmareste-ne