Newsletter Noiembrie 2016 / Creditul lunii August!

 

 

KIWI Finance
 

Creditul lunii August!

website KIWI Finance

Creditul de nevoi personale cu:

  • cea mai mare suma
  • cea mai mica rata
  • aprobare in 1 zi
  • asigurare de viata si somaj inclusa

Exemplu de calcul: la 90.000 lei suma neta, pe 60 luni platesti o rata lunara de 1.840 lei, dobanda 2,8% variabila (ROBOR 3 luni + 2%), comision de analiza 0, cost total 110.350 lei, DAE 8,7%.

 

ATENTIE! Serviciile KIWI Finance pentru persoane fizice sunt GRATUITE!

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Clientii KIWI Finance au optat pentru creditele ipotecare standard

Suntem liderul pietei brokerilor de credite din Romania si in 2016: am intermediat in prima jumatate a anului in curs credite in valoare de 50 milioane euro, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada a anului 2015. Dintre acestea, 70% sunt credite ipotecare standard, 27% credite de nevoi personale si 3% credite Prima casa.

Cresterea cea mai mare fata de anul anterior s-a inregistrat la creditele ipotecare standard, cu 56% mai mult fata de 2015. Cresterea cererii solvabile de credite ipotecare standard a fost de 68% fata de aceeasi perioada a anului trecut si de 10% a cererii de credite de nevoi personale.

“Principalul declansator al cresterii semnificative si accelerate al cererii solvabile de credite ipotecare din prima jumatate a acestui an a fost perspectiva implementarii Legii darii in plata cu previzibilele consecinte: cresterea avansului solicitat de catre banci si restrictionarea conditiilor de creditare prin conditii suplimentare, cum ar fi de exemplu numarul de proprietati, scopul achizitiei, calitatea garantiei” si, bineinteles, cresterea dobanzilor”, explica Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Valoarea medie a principalelor doua tipuri de credite pe care clientii nostri le acceseaza in mod speciala fost de 28.000 lei (circa 6.200 euro) la credite de nevoi personale, in crestere cu 7% fata de 2015, respectiv de 228.000 lei (circa 52.000 euro) la credite ipotecare standard, in crestere cu 4% fata de anul trecut.

website KIWI Finance

Din punct de vedere geografic, 42% din creditele de nevoi personale sunt in Bucuresti, urmat de Timis si Prahova (cate 10%). Distributia se pastreaza si la creditele ipotecare, cu 42% in Bucuresti urmat de Timis cu 16%.

 

Vezi si alte detalii despre creditele intermediate de KIWI Finance aici: www.kiwifinance.ro/credite/credit-nevoi-personale.

 

Studiu KIWI Finance

Cei mai multi dintre clientii care acceseaza un credit de nevoi personale (65%) au venituri cuprinse intre 2000 si 4000 lei, potrivit Studiului KIWI Finance privind structura creditelor intermediate in prima jumatate din 2016.

Clientii cu venituri peste 5000 lei care acceseaza un credit de nevoi personale reprezinta 20% din total, la fel ca in anul anterior.

website KIWI Finance

Pe de alta parte, jumatate dintre clientii care acceseaza un credit ipotecar standard, achizitie sau constructie locuinta au veniturile situatie intre 3000 si 6000 lei, iar cei mai multi dintre clientii care acceseaza un credit ipotecar sau de constructie au venituri mai mari de 7000 lei, segment relativ constant comparativ cu anul 2015.

Vezi si alte informatii interesante despre KIWI Finance si creditele intermediate aici: http://www.kiwifinance.ro/

website KIWI Finance
 

Vezi si alte informatii interesante despre KIWI Finance si creditele intermediate aici: www.kiwifinance.ro.

 

Iti multumim daca transmiti acest mesaj prietenilor si colegilor tai. Iti vor fi recunoscatori, le-ar putea fi de mare ajutor!

©2016 KIWI Finance

 

Newslettere recente

Urmareste-ne