Newsletter Noiembrie 2016 / KIWI iti ureaza o vara vesela si frumoasa!

 

 

KIWI Finance
 

KIWI iti ureaza o vara vesela si frumoasa!

website KIWI Finance

Cand vine vara, incep planurile: ca plecam in vacanta, ca renovam casa sau pur si simplu ca vrem sa ne bucuram de vara la terase, piscine sau in gradina (la noi sau la prieteni). Nu te putem ajuta cu planurile, dar te ajutam cu credite rapide si rate la care sa nu te incrunti.
E simplu, rapid si fara batai de cap.

 

Exemple de credite de nevoi personale aflate in portofoliul nostru:

  1. 25.000 LEI pe 60 luni cu o rata lunara de 503 LEI, dobanda 7,65% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 30.414 LEI si DAE 8,38%
  2. 50.000 LEI pe 60 luni cu o rata lunara de 1.005 LEI, dobanda 7,65% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 60.580 LEI si DAE 8,15%
  3. 120.000 LEI pe 60 luni cu o rata lunara de 2.413 LEI, dobanda 7,65% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 145.040 LEI si DAE 8,02%
 

ATENTIE! Serviciile KIWI Finance pentru persoane fizice sunt GRATUITE!

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, aplica aici sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Premiile Gala Capital 2016 pentru Excelenta in Afaceri

website KIWI Finance

KIWI Finance a primit premiul doi in categoria "Cele mai bune companii din servicii", in cadrul Galei Premiilor Capital 2016 pentru Excelenta in Afaceri, alaturi de alte mari nume din businessul romanesc.

"Este o mare bucurie sa primim acest premiu, si le multumim celor peste 1.000 de clienti care ne acordă lunar increderea lor si catre a caror satisfacere a nevoilor se indreapta toate eforturile noastre. Vreau sa felicit echipa guvernamentala, pentru ca intr-un moment foarte delicat a avut curajul sa se expuna public intr-un mediu destul de toxic, in care prea putini performeri din antreprenoriat si din economie au curajul sa intre.", a declarat Traian Stancu, Chief Operating Officer KIWI Finance.

 

Ne-am aflat intr-o companie selecta, alaturi de JLL Romania, Coldwell Banker Affiliates of Romania, Țuca Zbarcea & Asociatii, Clifford Chance Badea, Regina Maria, PWC Romania, Christian Tour, RCS&RDS si Orange Romania. Fiecare categorie a avut zece nominalizari, apoi cititorii revistei au votat, iar echipa redactionala a realizat clasamentul final. Orange Romania a ocupat locul intai, iar Casa de avocatura Tuca, Zbarcea si asociatii, locul trei.

KIWI Finance a intermediat anul trecut credite de 92 milioane de euro, cu 37% mai mult fata de anul anterior. Aproape doua treimi din total au reprezentant credite imobiliare, ceea ce inseamna ca in fiecare zi cinci familii din tara s-au mutat intr-o locuinta noua, cumparata printr-un credit intermediat de KIWI Finance.

 

ROTAR PARK RESIDENCE - un ansamblu de locuinte bine gandit!

website KIWI Finance

Primele 2 blocuri (264 apartamente 1,2 si 3 camere) vor fi gata in noimebrie si decembrie 2016, iar actele de proprietate vor fi disponibile cel tarziu la mijlocul lunii august 2016.

Apartamentele sunt impartite eficient, cu finisaje de calitate, locuri de parcare subterane si supraterane, iar complexul rezidential va beneficia de spatii comerciale de 8.000 mp, spatiu verde cu suprafata de 5.570 mp, din care jumatate locuri de joaca pentru copii.

"Pentru clientii nostri este un avantaj ca actele vor fi gata inainte de finalizarea blocurilor pentru ca putem pregati integral dosarul de credit si la momentul receptiei se pot muta imediat. Rotar Park Residence este un proiect cu o locatie foarte accesibila, cu proximitati comerciale, scolare, utilitare si de securitate si cu un grad mare de cerere din partea clientilor.", este de parere Traian Stancu, Chief Officer Operations KIWI Finance.

Avantajele Rotar Park Residence:

  • metrou direct pana la Piata Unirii (statia Pacii)
  • finisaje la alegere: peste 500 de modele de gresie si faianta, 90 de modele de parchet, monitorizare video, acces cu cartela
  • randament foarte bun la inchiriere
  • acces autostrada A1 Pitesti
 

Detalii pe www.rotarparkresidence.ro sau la adresa de email rotarpark@kiwifinance.ro.

 

Iti multumim daca transmiti acest mesaj prietenilor si colegilor tai. Iti vor fi recunoscatori, le-ar putea fi de mare ajutor!

©2016 KIWI Finance

 

Newslettere recente

Urmareste-ne