Newsletter / NOU: am lansat un nou credit de nevoi personale!

 

 

KIWI Finance
 

NOU: am lansat un nou credit de nevoi personale!

website KIWI Finance

Si este nu doar nou, ci si foarte bun. Iata de ce:

  • dobanda anuala de 2,8% (marja 2% + Robor la 3 luni)
  • in plus ai reducere 1% la dobanda daca iti virezi venitul la banca finantatoare
  • asigurare de viata si somaj inclusa in credit
  • suma neta maxima 65.000 lei, suficient pentru a cumpara o masina sau a face renovari in casa
  • DAE de 8,65%
 

Exemple de calcul:

Credit 45.715 lei (40.000 lei suma neta) pe 5 ani, rata 817 lei, DAE 8,65%, dobanda 2,8% (2% marja + ROBOR 3 luni), comision analiza 0 lei, asigurare de viata si somaj pe toata perioada creditului, suma platita la finalul perioadei 54.757 lei

Credit 74.285 lei (65.000 lei suma neta) pe 5 ani, rata 1.328 lei, DAE 8,65%, dobanda 2,8% (2% marja + ROBOR 3 luni), comision analiza 0 lei, asigurare de viata si somaj pe toata perioada creditului, suma platita la finalul perioadei 88.978 lei.

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, aplica aici sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

Pregatiti pentru noi inceputuri?

website KIWI Finance

In prag de primavara, cu multe "retete" de (re)finantare de (pre)gatit si multe vise ale clientilor nostri de indeplinit, echipa noastra se mareste si isi doreste sa cunoasca Kampioni pasionati ca si noi (mai multe despre povestile Kampionilor nostri afli aici).

Daca vrei sa faci parte din povestea noastra, pune in "bagaj" energie, entuziasm, perseverenta, initiativa si inscrie-te in cursa pentru Kampionii KIWI, iar noi iti vom pune la dispozitie infrastructura si instrumentele necesare sa-ti indeplinesti, la randul tau, obiectivele financiare si de cariera (mai multe detalii regasesti aici).

Daca nu esti interesat de domeniul financiar-bancar, transmite acest mesaj colegilor sau prietenilor tai! Le-ar putea fi de mare ajutor, iar noi ti-am fi recunoscatori!

 

Daca esti din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea sau Timisoara, trimite-ne CV-ul pe adresa hr@kiwifinance.ro. Te asteptam cu drag!

 

Gala Anuala a Brokerilor de Credite a premiat Experienta si Excelenta in Servicii Financiare

website KIWI Finance

Brokerii de credite din Romania, membri ai Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, s-au reunit in prima editie a Galei Anuale pentru a celebra rezultatele foarte bune din 2015 alaturi de partenerii lor, banci si institutii financiare nebancare.

In cadrul Galei brokerii au fost acordat 8 premii bancilor si institutiilor financiare nebancare partenere, ca apreciere atat pentru produsele si serviciile pe care le-au oferit clientilor in 2015, cat si pentru eforturile de a imbunatati continuu parteneriatele cu brokerii de credite si un premiu special pentru proiecte de educatie financiara acordat dnei dr Ligia Georgescu Golosoiu, Consilier in Banca Nationala a Romaniei.

Vezi aici castigatorii

Galarie Foto

 

Iti multumim daca transmiti acest mesaj prietenilor si colegilor tai. Iti vor fi recunoscatori, le-ar putea fi de mare ajutor!

 

©2016 KIWI Finance

 

Newslettere recente

Urmareste-ne