Newsletter Februarie 2016 / Reteta celor mai bune credite de nevoi personale

KIWI Finance
 

Reteta celor mai bune credite de nevoi personale in prag de … primavara!

website KIWI Finance

Se ia dorinta clientului, se elimina din birocratie (fara adeverinta de venit), se adauga rapiditate maxima in analiza si acordare, costuri mici si flexibilitate in variantele de acordare.

Dupa gust, dobanda fixa pe toata perioada creditului sau dobanda variabila.Avem in camara:

  • credit de nevoi personale cu suma intre 10.000 si 120.000 lei
  • credit de nevoi personale cu aprobare in 3 ore
  • credit de nevoi personale cu dobanda fixa si rata fixa
  • credit de nevoi personale cu destinatie imobiliara: fara ipoteca, pe 10 ani, dobanda foarte mica

Exemple:

Credit 30.000 lei / 5 ani – rata 603 lei, DAE 8,3%, dobanda 7,65% (6,9% marja + ROBOR 3 luni), comision analiza 250 lei, suma platita la finalul perioadei 36.450 lei

Credit 90.000 lei / 5 ani - rata 1.810 lei, DAE 8,05%, dobanda 7,65% (6,9% marja + ROBOR 3 luni), comision analiza 250 lei, suma platita la finalul perioadei 108.840 lei.

Avem credite pentru toate gusturile. Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Nu costa decat un click.

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

CE ESTE SCORUL FICO?

website KIWI Finance

De ceva timp un numar format din 3 cifre incepe sa devina decisiv pentru viata noastra financiara. Acesta este scorul FICO, adoptat de Biroul de Credit si calculat dupa o metodologie internationala care evalueaza probabilitatea de achitare a datoriilor bazandu-se pe structura si istoricul comportamentului de plata. Si in Romania din ce in ce mai multe banci si IFN-uri iau in considerare pe langa ceilalti indicatori de eligibilitate si scorul FICO in acordarea sau refuzul unui credit.

Scorul FICO are valori intre 300 si 850, cu cat este mai mare cu atat este bine, inseamna o probabilitate mai mare de a obtine imprumutul si/sau de a avea conditii mai bune ale creditului (suma mai mare, rata mai mica).

Scorul FICO se calculeaza in functie de mai multe date: istoricul de plata, creditele in derulare, durata istoricului de plata, tipurile de credit utilizate, precum si de numarul de interogari in Biroul de Credit din ultima perioada.

Scorul FICO este dinamic, poate creste sau scadea in timp atat in functie de parametrii luati in calcul cat si de corelatiile dintre ei. Oricine isi poate imbunatati scorul FICO sau poate evita scaderea lui printr-o buna planificare financiara si actiuni punctuale care au un impact mai mare sau mic mic in calcularea acestui indicator.

Bine de stiut: interogari succesive in Biroul de Credit duc la scaderea scorului FICO si implicit va diminua sansele de a obtine creditul solicitat. Stim ca suntem interogati la Biroul de Credit cand semnam un “Acord de interogare” – adica obligatoriu cand aplicam pentru un credit si de cele mai multe ori cand solicitam doar un prescoring urmand sa depunem ulterior dosarul de credit.

Am intalnit nenumarate situatii in ultima perioada in care clienti cu profil bun, din dorinta de a obtine cea mai buna oferta au mers la diverse banci si au solicitat prescoringuri, iar in momentul in care s-au decis sa aplice pentru credit au constatat ca fie nu se mai incadreaza la suma dorita, fie au fost pur si simplu respinsi. Din cauza diminuarii scorului FICO generat de numarul mare de interogari in Biroul de Credit!

Deci atentie cate Acorduri de interogare semnati si cum gasiti oferta cea mai avantajoasa. Suntem aici pentru orice informatii suplimentare. Nu costa decat un click.

 

Suna-ti acum expertul KIWI Finance, scrie-ne la intreaba@kiwifinance.ro sau suna la 0372 800 800 (numar cu tarif normal) pentru credit.

 

 

 

 

©2016 KIWI Finance


Newslettere recente

Urmareste-ne