Franciza

Fii antreprenor! Fii broker! Fii propriul tau sef!

 

Unul dintre principiile KIWI Finance, pentru ca lucreaza cu echipe de profesionisti, este acela de a-i incuraja pe cei care doresc sa-si dezvolte abilitatile de lucru cu oamenii, sa fie proprii sefi, sa-si intemeieze o afacere in domeniul brokerajului de credite! Astfel ca, am dezvoltat conceptul de francize KIWI Finance, ca un pachet de servicii si produse pe care il oferiti potentialilor clienti,  bazat pe reteta succesului si renumele brandului KIWI Finance.

Modelul de afacere pe care ti-l propunem este testat si probat prin numarul de ani de existenta pe piata romaneasca – din 2003 – dar si de cele 70 de francize KIWI Finance, active in toata tara.

 

Sunt potriviti pentru a demara o afacere in creditare:

 

 • Brokerii de credite locali care doresc sa se dezvolte, sa aiba acces la un portofoliu mult mai larg de oferte de creditare si sa beneficieze de comisioane foarte bune
 • Angajatii sau fosti angajati din banci care doresc sa inceapa propria afacere in acest domeniu.
 • Experienta de minim 3 ani in domeniul financiar-bancar

 

Oferim:

 • Portofoliu larg de parteneriate cu institutiile de credit
 • Produse de creditare intermediate exclusiv de KIWI Finance
 • Acces la parteneri-finantatori care lucreaza exclusiv cu KIWI Finance
 • Grila de comisionare competitiva si foarte motivanta pentru dezvoltarea afacerii personale
 • Consiliere, mentoring si management pe parcursul desfasurarii afacerii, furnizata de echipa de management KIWI Finance si de o echipa de suport dedicata
 • “Creier colectiv” - cu sute de mii de spete si cazuistica, solutii, idei si putere de negociere pe nivele ierarhice in banci.
 • Training local cu partenerii finantatori
 • Actiuni de marketing national derulate de KIWI Finance: promovare google adwords, comunicate de presa, aparitii in publicatii de specialitate, prezenta in evenimente nationale si locale
 • Acces la CRM -sistem de management al aplicatiilor de credit
 • Suportul departmentului de procesare a solicitarilor de credit
 • Asistenta din partea departamentului juridic pentru creditele cu ipoteca
 • Baza de date a tuturor produselor bancilor partenere
 • Noi oportunitati de dezvoltarea afacerii

 

Viitorii parteneri trebuie sa-si propuna:

 

Implicare. Din experientele noastre anterioare este o afacere in care succesul vine doar daca exista implicarea directa zi de zi a antreprenorului.

 

Dezvoltare. Suntem in continuare deschisi sa dezvoltam o retea puternica de brokeri locali / regionali, motivata si dedicata acestui tip de afacere.

Avem in reteaua de francize ca modele de succes atat parteneri care si-au dezvoltat echipe de vanzari proprii, ce acopera mai multe judete/orase, cat si parteneri “one man show”, in general fosti angajati in sistemul bancar, perfectionisti care si-au dorit o afacere care sa le ofere oportunitatea de a-si pune in valoarea cunostintele dobandite deja, abilitatile de broker, un program flexibil si castiguri financiare importante.

Portofoliu de calitate. Ne dorim parteneri care doresc sa isi dezvolte o afacere pe termen lung, competitivi si orientati spre rezultate.

O afacere pe termen lung in acest domeniu inseamna construirea unui portofoliu de calitate care atrage dupa sine atat respectul partenerilor bancari, cat si un bun renume in piata.

 

Ce inseamna francize KIWI Finance?

 

Taxa initiala: 0*

Taxe lunare: 0

 

Demonstreaza-ne ca ai abilitatile necesare sa desfasori aceasta activitate, ca iti doresti o afacere pe termen lung in acest domeniu si ca esti interesat sa dezvoltam impreuna un portofoliu de calitate si te ajutam sa pornesti propria afacere sau sa o dezvolti fara a-ti genera costuri suplimentare.

*se aplica doar personalului cu experienta in domeniu financiar-bancar si/sau in baza recomandarilor primite de la partenerii existenti.  

Pentru cei interesati sa porneasca aceasta afacere, exista o garantie de performanta in valoare de 2.000 euro platibila in maxim 30 zile de la semnarea contractului, ce poate fi returnata integral la indeplinirea targetului agreat. Targetul este stabilit in functie de regiune/oras, conform potentialului de dezvoltare.

 

Plan de afaceri

 

Pentru un start corect si pentru a spori sansele de succes te ajutam sa iti construiesti un plan de afaceri care sa tina cont de specificul si marimea pietei pe care activezi si de obiectivele tale. Va trebui sa iei in considerare necesitatea acoperirii unor cheltuieli specifice demararii activitatii (chirie spatiu daca este cazul, plata utilitatilor, internet, telefonie, alte cheltuieli). Trebuie sa ai in vedere ca primele venituri vor veni cel mai devreme in cea de-a doua luna de activitate.

 

Iti recomandam sa estimezi un buget suplimentar care sa acopere costurile pentru primele 4 luni de activitate. Poti cunoaste succesul imediat ce ai lansat afacerea sau in timp, in functie de modul in care vei identifica si vei valorifica oportunitatile.

 

“Daca ti-ai stabilit obiectivele si esti gata de actiune, niciodata sa nu mai spui niciodata, pentru ca limitarile sunt ca si frica, de cele mai multe ori doar o bariera in calea succesului tau, o falsa iluzie indusa de presupuneri!”

 

Suntem siguri ca te-am convins sa intri pe calea antreprenoriatului, astfel ca, te invitam sa devii partener KIWI Finance, cu drag si cu incredere!

 

Completeaza formularul atasat sau transmite un email la franciza@kiwifinance.ro.

0372 800 800