Aparitii in presa

Cât de repede vom primi credite când nu vom mai semna hârtii

Cu o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei în 2017 și un volum al creditelor in-termediate ce a depășit un miliard de euro, liderul pieței de brokeraj din Ro¬mâ¬nia intră într-o nouă etapă de dezvoltare: Kiwi 2.0.
Ineficiența nu-ți aduce niciodată indicatori buni la profit, explică Anca Bidian, CEO-ul Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite din piața locală, în timp ce se pregătește să implementeze în companie o soluție digitală românească, pri¬ma din piață, menită să eficientizeze munca angajaților săi de cel puțin trei ori și să scurteze timpul clienților atunci când optează pentru credite.

Detalii

Cum şi-a petrecut concediul Anca Bidian, CEO, Kiwi Finance: "O săptămână la schi şi un weekend în Vama Veche"

Acum şapte ani am încercat un alt fel de planificare de vacanţă şi în loc de vacanţa tradiţională de două săptămâni undeva am ales multe vacanţe diferite şi mai mici.   In primul an cred că am fost în 7-8 city breakuri şi probabil…

Detalii

Creștere spectaculoasă la nivelul creditelor ipotecare. Motivul unei majorări de 12% a creditului mediu față de 2017

Cel mai mare broker de credite din România a înregistrat o creștere de 50% în cazul creditelor ipotecare în primul trimestru al anului în curs față de perioada similară a anului trecut.

Detalii

Valoarea medie a unui credit ipotecar standard a crescut în trimestrul I 2017 cu 12%, pe fondul scumpirii imobilelor

În primul trimestru din 2017 au continuat să crească numărul creditelor ipotecare standard (separat de Prima Casă). Locuinţele din ansamblurile rezidenţiale noi au condus la o majorarea a valorii creditului mediu acordat prin brokerii de credit cu 12%, la o valoare de 250.000 de lei.

Detalii

Kiwi Finance a intermediat credite de peste 140 mil lei în primul trimestru din 2018

Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite de pe piata locala, a intermediat credite in valoare de 142 milioane lei în primul trimestru din 2018, în crestere cu 39% fată de aceeasi perioada a anului trecut, se arată intr-un comunicat al companiei.

Detalii

KIWI Finance, liderul pieței de brokeraj, a intermediat credite de 1 mld de euro de la inființare

KIWI Finance, lider al pietei de brokeraj din Romania, a acordat anul trecut credite de 562 milioane lei si a avut o cifra de afaceri de 13 milioane lei. In 14 ani de activitate, KIWI Finance a intermediat credite de 1 miliard de euro.

Detalii

0372 800 800