Aparitii in presa

Cel mai bun moment din ultimii 13 ani pentru cumpărarea unei case în România

Este sau nu momentul potrivit să-ţi cumperi o casă? Indicele de accesibilitate a locuinţelor calculat de Kiwi Finance pentru primul semestru din 2017 arată că al doilea cel mai bun moment, după anul 2002 când acest indice era de 1,1, a început în 2016 şi continuă şi în 2017. Cât va mai ţine momentul propice pentru a achiziţiona locuinţe?

Detalii

Anca Bidian: ”Cererea solvabilă pentru locuințe a crescut foarte mult”

În prima jumătate a acestui an, business-ul Kiwi Finance, companie de brokeraj de credite, s-a înscris pe un trend crescător, evoluție care este deja o constantă a ultimilor ani. Anul trecut, compania a intermediat credite în valoare de 100 de milioane de euro.

Detalii

Ce pot învăța brokerii imobiliari de la brokerii de credite?

Toate serviciile sub un singur acoperiș. Aceasta pare a fi rețeta succesului pentru un broker de credite. Se poate aplica și la brokerii imobiliari?

Detalii

"Când porneşti un business trebuie să ştii ce vrei şi mai ales unde vrei să ajungi cu el" - interviu cu Anca Bidian, CEO KIWI Finance

Mă uit cu foarte multă atenţie la oamenii pe care-i cunosc şi de cele mai multe ori îmi notez ce mi-a rămas în minte după întâlnirea cu fiecare dintre ei. Am întâlnit-o la evenimente şi conferinţe de business. Pentru mine, Anca Bidian,…

Detalii

Cum trebuie evaluată corect locuința și care sunt cele mai importante aspecte

Evaluarea corectă a locuinței este foarte importantă, indiferent dacă proprietarul vrea sau nu să vândă imobilul pe care îl deține. Astfel, potrivit unei analize a platformei imobiliare Wizmo.ro, realizată cu sprijinul Kiwi Finance, cel mai…

Detalii

republica ro: Interviu cu Anca Bidian, Kiwi Finance

Anca Bidian, CEO Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite din România, sfătuiește familiile care au venituri sub 4.000 de lei net pe lună să nu aplice pentru un credit ipotecar, pentru că se expun unor riscuri prea mari.

„Sincer, dacă ai mai puțin de 4000 de lei net pe lună, nici nu trebuie să intri la un contract pe 30 de ani pentru o casă, pentru că se pot întâmpla lucruri în viață. Nu e obligatoriu să fim toți proprietari. Pericolul e mare. Nu îți iei un credit ipotecar la limita limitelor bugetului în familie”, spune într-un interviu pentru Republica.ro Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

Detalii