A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EET/2,0/no DST' instead

Filename: models/voting_model.php

Line Number: 52

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EET/2,0/no DST' instead

Filename: models/voting_model.php

Line Number: 52

Noul website KIWI FINANCE – in acord cu noile tendinte in continut online - KIWI Finance

Noul website KIWI FINANCE – in acord cu noile tendinte in continut online

Am lansat in cursul acestei luni noua pagina de internet a companiei noastre, www.kiwifinance.ro . Va invitam sa o testati!

 

Ideea pe care am pastrat-o inca de la inceputul proiectului a fost aceea de a oferi internautilor – mai ales celor interesati de serviciile si produsele KIWI FINANCE – o experienta de navigare eficienta si interesanta.

 

Pe langa informatiile care tin strict de zona comerciala a activitatii noastre de brokeraj in creditare, pe care avem o expertiza de peste 11 ani, am optat cu entuziasm si incredere pentru formula, aplicata deja de ceva timp la nivel mondial, prin care site-urile de companie devin, prin continut, cel mai direct si cel mai bun mijloc de comunicare cu publicul.

 

Astfel ca, noul website KIWI FINANCE ofera, pe de o parte, informatiile practice, care se refera la tipurile de credite pe care le oferim in parteneriat cu bancile sau institutiile financiare nebancare si la serviciile atasate acestor produse bancare. Toate acestea sunt insotite, la fiecare pas ( a se citi click) de caile prin care potentialii nostri clienti ne pot contacta: formular de aplicatie, email, numar de telefon 24 din 24. Astfel, suntem in masura sa raspundem rapid, prompt si la obiect, oricarei solicitari de a analiza variante de creditare dar, mai ales, sa gasim cea mai buna formula de creditare pentru oricine.

 

Desigur, nu lipsesc informatiile esentiale cu privire la companie – cine suntem, de cand si cum functionam, ca model de business si parteneriate, unde ne aflam, in Bucuresti si in tara. Printr-o sectiune dedicata, sustinem cu toate informatiile necesare francizele KIWI, si-i indemnam pe cei care vor sa-si deschida propria afacere in consultanta financiara si de creditare sa faca acest pas, prin intermediul nostru.

 

Pe de alta parte insa, si aici este noutatea si acea viziune de a fi printre primii din Romania care opteaza pentru varianta unui site de companie astfel conceput, am inaugurat sectiunea editoriala, in care avem continut propriu. Ce inseamna acest lucru?

 

Veti gasi in partea centrala, pe prima pagina – www.kiwifinance.ro – materiale editoriale cu subiecte la zi, atat din activitatea KIWI, cat si despre miscarile si noutatile din domeniul financiar-bancar romanesti si international – care au legatura ori determina direct sau indirect domeniul finantarilor, al creditarii ori a economiei in general.

 

Suntem convinsi ca a avea un public bine informat si documentat, pe care sa-l sustinem in eforturile noastre de a gasi cele mai bune formule de creditare, este esential in era tehnologiei, cand informatiile circula rapid si insasi contextul economic se schimba rapid.

 

De aceea, zona editoriala – ale carei materiale se regasesc in arhiva Blogului KIWI – cuprind articole, stiri, comunicate si, in general, noutati care sa-I inspire si pe simpli vizitatori, dar si pe clienti actuali si viitori, chiar pe cei care lucreaza in media si comunicare.

 

Intentia este aceea de a oferi un website complet, usor de accesat, interesant, imbogatit permanent cu informatii specifice despre companie si domeniul creditarii, dar si informatii general-economice, care sa-i ajute pe vizitatorii nostri sa inteleaga si sa evalueze contextul economic si financiar in care ne desfasuram activitatea. Informatiile din website sunt dublate de paginile de companie din Social Media – Facebook, LinkedIn si Google+ - adica acele canale obligatorii de crestere a notorietatii si vizibilitatii companiei.

 

Noua formula a website-ului  a fost conceputa, din punct de vedere tehnic de partenerii nostri de la Searchads, carora le multumim si pe aceasta cale pentru eforturile de a raspunde prompt cerintelor noastre.

 

In continuare urmam un intreg plan de crestere a continutului website-ului KIWI – vizual, ca interactiune si continut – astfel incat sa devenim o prezenta remarcabila in mediul online.
0372 800 800