Povestea KIWI

2003 – O initiativa indrazneata

Inainte sa fim KIWI Finance, ne-am numit Gemini Capital Consult. In conditiile in care piata serviciilor de retail banking de atunci era in curs de dezvoltare, Gemini Capital Consult a avut misiunea indrazneata de a introduce si de a face cunoscuta pe piata romaneasca o oferta de servicii orientate catre client, disponibila 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in orice locatie convenabila pentru client si fara nici un cost suplimentar pentru acesta.

 

2007- Gemini Capital Consult devine KIWI Finance

In vara anului 2007, Gemini Capital Consult a incheiat un parteneriat cu Oresa Ventures, companie de investitii suedeza, focalizata pe investitii private, care activeaza in Romania si in Europa Centrala si de Est din 1995. Acestui parteneriat i-a urmat de curand decizia de schimbare a numelui, din Gemini Capital Consult in KIWI Finance, din dorinta de a deveni mai puternici, mai dinamici, mai performanti, mai optimisti si pozitivi.

 

2013 – 10 Ani de Excelenta

Este anul consolidarii parteneriatelor strategice si al extinderii retelei in toata tara. Continuam imbogatirea portofoliului de produse dedicate unor segmente bine definite de clienti pentru a raspunde eficient nevoilor lor.

 

2014 - Un portofoliu extins de parteneriate si produse financiare

Suntem partenerul strategic al bancilor. Strategia noastra a fost si este este sa avem in permanenta o paleta completa de oferte bancare pentru toate segmentele de clienti. Avem parteneriate exclusive, avem produse cobranded exclusive cu bancile iar deviza noastra este "Daca la un moment dat un client nu poate lua un credit prin KIWI inseamna ca nu este creditabil in acel moment".

 

KIWI Finance in cifre *

 

Brokeri de credite: peste 200

Suntem prezenti in 35 orase din tara

Valoare credite intermediate: peste 1,35 miliarde EURO

Produse disponibile: peste 100 de oferte de credite si solutii financiare

* rezultate la 31 decembrie 2019

 

KIWI Finance – Membru al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.)

KIWI Finance este membru si initiator al A.R.B.C., prima asociatie profesionala a companiilor de brokeraj de credite din Romania, care si-a inceput activitatea la 1 iulie 2008. A.R.B.C. are ca scop reglementarea industriei de brokeraj de credite si promovarea intereselor profesionale ale membrilor sai.
0372 800 800