Credit ipotecar

Esti in cautarea celui mai bun credit ipotecar? Merita sa vezi ofertele noastre.
Avem in portofoliu peste 15 credite ipotecare.

Noi spunem ca vei gasi la KIWI cel mai bun credit ipotecar pentru ca avem in portofoliu:

 • credit ipotecar cu cele mai mici costuri
 • credit ipotecar cu polita de viata gratuita
 • credit ipotecar cu aprobare rapida
 • credit ipotecar la care vei obtine cea mai mare suma
 • credit ipotecar cu finantare de 100% si avans 0

Iti vom putea spune care sunt creditele ipotecare la care te califici, care sunt creditele ipotecare cu cele mai mici costuri, unde poti obtine cea mai mare suma, unde obtii cel mai rapid aprobarea.

 

Iti oferim o solutie personalizata de finantare, te ajutam cu intocmirea dosarului de credit ipotecar, sustinem dosarul tau in fata bancii si iti garantam suportul nostru pana la utilizarea creditului. In plus iti oferim gratuit suport juridic cu privire la imobilul achizitionat.

 

Iata mai jos cateva exemple de credite ipotecar​e aflate in portofoliul nostru:

 

 1. Pentru un credit ipotecar de 270.000 LEI pe 30 de ani platesti o rata lunara de 1.275 LEI, dobanda 3,91% variabila (ROBOR 3 luni + 3%), comision de analiza 900 LEI, cost total 471.000 LEI si DAE 4,25%
 2. Pentru un credit ipotecar de 270.000 LEI pe 30 de ani platesti o rata lunara de 1.223 LEI, dobanda 3,57% variabila (ROBOR 6 luni + 2,55%), cost total 452.000 LEI si DAE 3,87%
 3. Pentru un credit ipotecar de 270.000 LEI pe 30 de ani platesti o rata lunara de 1.270 LEI, dobanda 3,5% variabila (ROBOR 3 luni + 2,64%), comision de analiza 900 LEI, asigurare de viata lunara 0,0214%, cost total 461.000 LEI si DAE 4,1%

Este bine sa stii ca:

 • exista si cateva optiuni de finantare prin credit ipotecar a 100% din pretul de achizitie daca se poate aduce in garantie un imobil suplimentar sau daca valoarea evaluate a imobilului adus in garantie este mai mare decat pretul de achizitie. Practic cu avans 0%.
 • la creditul ipotecar se poate garanta cu un alt imobil decat cel achizitionat. Daca nu doresti sa pui ipoteca pe imobilul achizitionat sau banca nu este de acord sa accepte in garantie imobilul ipotecat iti putem gasi un credit ipotecar la care sa aduci in garantie un alt imobil, proprietatea ta sau a altei persoane.
 • in Romania nu a existat niciodata un cost al creditului ipotecar atat de mic. Exista oferte de credit cu DAE mai mic de 4% la creditele in LEI. De aceea e bine sa verifici daca poti plati mai putin la creditele ipotecare sau ipotecare contractate anterior, refinantand aceste credite pe costuri mai bune sau alta valuta (in LEI). Contacteaza-ne si te ajutam rapid cu informatiile necesare si o oferta de credit pentru a putea compara cu ce ai in prezent.

 

Serviciile KIWI Finance pentru persoane fizice sunt GRATUITE!

 

 

Suna la 0372 800 800 (telefon cu tarif normal) pentru un credit sau compleaza formularul alaturat.