Blog

Parteneri de finantare in achizitii imobiliare

O multitudine de proiecte interesante, din ce in ce mai bine reprezentate si explicate publicului larg, precum si numarul mare de vizitatori sunt elementele care au definit editia din acest an a Targului Imobiliar TIMON.

KIWI Finance este partener de traditie ai mai multor dezvoltatori de proiecte imobiliare, alaturi de care sustine creditarea responsabila pentru achizitii de locuinte in cadrul proiectelor acestora.

 

Ne-am bucurat, ca de fiecare data, sa regasim printre expozanti, parteneri de traditie ai companiei noastre, carora le multumim si aici pentru incredere si consecventa. ADAMA, CAROL CITI PARK, CORBEANCA PARK, GVI TOWN, SOLAR, CUBIC RESIDENCE sunt doar cativa dintre partenerii KIWI Finance.

Parteneri de cursa lunga!

 

De la proiecte noi, care au inceput sa se vanda "de pe hartie", cu peste 100 de rezervari ferme, adica platite,  pana la proiecte care stau la vanzare de mai bine de cinci ani, toate fac din piata rezidentiala din Bucuresti o piata extrem de atractiva in acest moment.

Raportul pret/calitate se afla la una dintre cele mai bune cote din ultimii 25 de ani, iar posibilitatile de finantare sunt mult mai generoase comparativ cu numai 3-5 ani in urma.

 

Solutiile de finantare pe care le oferim potentialilor nostri clienti sunt pefect adaptate nevoilor fiecaruia, si tocmai pozitia noastra de broker care lucreaza cu o multitudine de produse ale bancilor-partenere ne ofera posibilitatea de a construi pentru fiecare client in parte, cea mai buna varianta posibila.

 

Vorbim aici atat despre credite de nevoi personale, dar mai ales despre creditele de achizitii imobiliare, pentru care bancile practica unele din cele mai scazute dobanzi si comisioane din istoria creditarii din Romania.

Citeste mai mult...

2015-11-02

0 comentarii

Trei mari avantaje daca apelezi la un broker de credite

De ce sa lucrezi cu un broker de credite, in loc sa te duci singur la banca? Pentru ca un broker are pe masa si iti prezinta mai multe oferte, dispune de o multitudine de informatii, formale sau informale, si iti spune la ce trebuie sa fii atent, ce este in interesul tau si ce nu, atunci cand accesezi un credit si te pregatesti sa intri intr-o relatie de lunga durata cu banca.

 

Care sunt avantajele lucrului cu un broker de credite? Trei sunt aspectele esentiale de care orice solicitant tine cont la alegerea unui credit:

1. Cel mai scurt timp petrecut cu analiza ofertelor bancilor;

2. Cea mai mare suma accesata, la cea mai mica dobanda, cu cele mai mici costuri;

3. Cat mai putini nervi consumati “fata in fata cu banca”.

 

Spre deosebire de banca, brokerul are o perspectiva mult mai aplicata asupra pietei bancare, a ofertelor bancilor-partenere, dar si a nevoilor clientilor, cel putin prin prisma numeroaselor dosare intocmite, analizate si perfectate pentru a fi trimise la banca.

Citeste mai mult...

2015-10-28

0 comentarii

Testeaza-ti gratuit gradul de indatorare!

Care este proportia dintre ratele pe care le ai de platit bancilor, pentru tot felul de “lucruri” pe care le-ai imprumutat de la ele si veniturile tale? “Lucruri” a se citi bani, sub diferite forme: carduri, descoperit de salariu, credite pentru masina ori casa, credite pentru diverse nevoi personale, prin care ai renovat ori a cumparat bunuri de folosinta indelungata.

 

De fiecare data cand ai contractat unul dintre aceste imprumuturi, ai auzit, desigur, despre faptul ca banca iti va evalua gradul de indatorare, adica ce pondere au ratele tale in total venituri. Daca acest procent depaseste cifra de 60%, se cheama ca nu (mai) esti eligibil pentru un nou imprumut. Cu alte cuvinte, se cheama ca nu te poti indatora peste pragul admis de normele bancare, norme care pornesc de la ideea ca fiecaruia ii este necesara o suma lunara din care sa-si acopere nevoile curente de trai. Prin urmare, nu toti banii pe care ii castigi pot fi indreptati catre banca, pentru a plati ratele pe care le-ai avea in urma unuia sau mai multe credite.

 

La KIWI Finance  gasim si intermediem solutii prin care sa refinantezi credite mai vechi astfel incat sa-ti diminuezi povara financiara curent – fie prin scaderea ratelor, fie prin scaderea perioadei de indatorare.

Citeste mai mult...

2015-10-22

0 comentarii

Cea mai mare suma acordata la o refinantare: 430.000 RON

Recent, KIWI Finance a intermdiat refinantarea, pentru un client al sau, a nu mai putin de 10 credite, "adunate" intr-un credit de nevoi personale de 430.000 RON.

 

P​rin acest contract, i-au fost consoildate clientului respectiv 10 expuneri anterioare, formate din felurite credite de nevoi personale si carduri. Rata lunara i-a fost redusa cu aproape 2.000 lei, confortul platii unei singura rate, catre un singur finantator, versus 10 rate la  finantatori diferiti, fiind indiscutabil.

 

Este vorba, in acest caz, despre un record absolut inregistrat de catre echipa KIWI Finance, atat din punct de vedere al sumei totale obtinute - aproape 100.000 de euro -, cat si ca numar al creditelor colectate intr-un singur produs de creditare.

Citeste mai mult...

2015-10-15

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne