Blog

Reinventam notiunea de CREDIT!

Cand spunem « credit », spunem automat birocratie, pentru ca trebuie sa facem nenumarate drumuri la banca si, mai ales, sa completam seria de documente pe care banca ni le solicita.

 

Tocmai de aceea, am realizat o serie de produse, mai FLEXIBILE, mai SIMPLE si mai COMODE, pe care, impreuna cu noul nostru partener – brokerul de credite KIWI Finance, ti le prezentam acum :

 

 • Flexibil : nu trebuie sa aduci documente pentru a justifica modul in care utilizezi creditul obtinut.

 • Simplu : nu iti vor fi solicitate niciodata garantii imobiliare, iar documentatia pentru aplicare este minimala (convinge-te aicià link catre pagina de prezentare).

 • Comod: Echipa KIWI Finance vin oriunde te afli pentru a-ti facilita accesul spre una dintre solutiile noastre de finantare.

   

  Creditele BRD Finance create in colaborare cu KIWI Finance au dobanda fixa si  o durata de rambursare flexibila, la alegerea ta, incepand de la 12 pana la 60 de luni!

   

  Fie ca ai nevoie de o suma mai mica pentru concediu, vrei sa reamenajezi apartamentul in care locuiesti sau doresti sa refinantezi un credit mai vechi, prin BRD Finance ai doar avantaje (convinge-te aicià link catre pagina de prezentare completa!

   

Poti aplica pentru unul dintre noile credite BRD Finance indiferent daca esti angajat, pensionar sau PFA, avand la dispozitie nu mai putin de opt....

Citeste mai mult...

2015-08-14

0 comentarii

Franciza Kiwi – poveste despre succes

Si, ca toate povestile, incepe cu “a fost odata ca niciodata”! Frumos, misterios, antrenant si motivant!. Oare de cate ori nu ne intrebam ce ne poate face mai de succes, mai buni, mai ... Feti Frumosi sau Ilene Cosanzene ? Formula magica ar putea suna cam asa: Obiectiv = (Ambitia + Rabdarea +) * Actiunea!

 

“Daca ti-ai stabilit obiectivele si esti gata de actiune, niciodata sa nu spui "niciodata", pentru ca limitarile sunt ca si frica, de cele mai multe ori doar o bariera in calea succesului tau, o falsa iluzie, indusa de presupuneri!”, este de parere Claudiu Trandafir, Manager Divizia Francize Kiwi Finance (foto).

 

Pana la cel mai nou francizat, Alexandru Filimon din Piatra Neamt, istoria francizelor Kiwi Finance incepe undeva in anul 2008, cu Cristian Catana din Ploiesti. Acesta a fost primul angajat al companiei care a optat pentru a schimba postura de angajat cu aceea de antreprenor, dar vremurile fiind dure – tocmai debuta criza financiara si in Romania – a renuntat pentru o perioada si a revenit in 2010.

 

Dorinta de a fi “propriul stapan” a fost tentanta, mai ales ca avea rezultatele foarte bune la locul de munca si, intamplator, “locul de munca” (a se citi compania Kiwi)  se preta deschiderii unei afaceri pe cont propriu. Cu alte cuvinte, compania lansase deja programul de francize prin care....

Citeste mai mult...

2015-08-01

0 comentarii

Trei avantaje majore daca apelezi la brokerul de credite

Brokerul de credit este solutia moderna si eficienta pentru accesarea unui credit! Poate ca este mai simplu sa intri in sucursala bancii din coltul strazii pe care locuiesti ori din apropierea biroului tau, dar este foarte posibil ca acest pas, cel putin in cazul in care esti interesat de un credit,  sa nu fie si cel mai nimerit pentru tine.

 

Nu este obligatoriu ca acea banca sa-ti ofere exact ceea ce iti trebuie, desi ofertele de tot felul abunda si inunda toate canalele de informare. Doar ca, bancile au, de regula, produse-standard care pot fi mai greu ajustate pe nevoia reala a clientilor. Si, de aici, “nebunia” accesarii unui credit care, de multe ori, se incheie cu un refuz categoric (a se citi “respingere dosar”) din partea bancii, sub diferite justificari.

 

Din fericire, exista alternativa brokerului de credit. Adica acea companie care “aduna” sub umbrela sa expertii in creditare, banking si proceduri de accesare credite, pe o paleta diversificata de oferte ale bancilor-partenere. Doar cine nu a apelat pana acum la un broker recunoscut nu stie ca “e prea frumos ca sa fie adevarat”. Si nu o spunem noi, o spun clientii Kiwi Finance.

 

Dar, care sunt avantajele lucrului cu un broker de credite? Sunt trei aspecte esentiale pe care oricine ar vrea sa le diminueze la maximum, iar rezultatele sa fie cat mai mari:

 

1. Cel mai scurt timp petrecut cu analiza ofertelor bancilor.

 

2. Cea mai mare suma accesata, la cea mai mica dobanda, cu cele mai mici costuri.

 

3. Cat mai putini nervi consumati “fata in fata cu banca”.

Citeste mai mult...

2015-07-22

0 comentarii

Chiriile sunt acceptate ca venit unic la creditele garantate

Veniturile din chirii sunt considerate de catre banci drept venituri eligibile, dar in anumite conditii, care nu difera foarte mult de la o banca la alta. Astfel, criteriile importante de care acestea tin cont la analiza dosarului de credit sunt perioada pentru care este incheiat contractul de inchiriere si calitatea persoanei care inchiariaza locatia.  

Plaja proportiilor in care aceste venituri sunt luate in considerare variaza, de la o banca la alta, intre 20 si 90%, in general fiind tratate ca venituri adiacente. Reprezinta exceptii cazurile in care sunt acceptate drept venituri unice pentru obtinerea unui credit.


Chiriile sunt acceptate de catre banci ca venit unic doar in cazul creditelor garantate, in rest, acestea sunt luate in considerare ca venituri adiacente, pe langa alte venituri permanente sau fluctuante.

 

In cazul contractelor incheiate pe perioada determinata, contractul trebuie sa aiba clauza de reinnoire automata sau este obligatoriu ca acesta sa fi fost reinnoit cel putin o data si sa fie valabil minim 6 luni de la data solicitarii creditului.Sunt insa si banci care iau in considerare contracte de inchiriere pe o perioada determinata, cu un contract incheiat pe o perioada care sa acopere cel putin perioada de creditare.

 

 

Citeste mai mult...

2015-07-11

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne