Blog

KIWI Finance a incheiat ultima luna a anului 2018 cu un total-record al dosarelor de credit depuse

Brokerii KIWI Finance au inregistrat in luna decembrie a anului trecut un volum-record de credite (dosare) depuse in bancile partenere, insumand peste 27,5 milioane euro, dublu fata de decembrie 2017 si cu 15% mai mult fata de decembrie 2007 (cel mai bun decembrie dinainte de criza).

 

Comparativ cu ultima luna a anului 2008 – anul de debut al crizei financiare in Romania si cel mai slab decembrie din istoria KIWI Finance – cresterea este de-a dreptul spectaculoasa: volumul creditelor a fost mai mare cu 650%. Cu alte cuvinte, ultima luna a anului 2018 a fost cea mai buna luna decembrie din istoria companiei, cu un volum-record de dosare depuse in banci.

 

In perioada 2008 – 2018, KIWI Finance, depasind cu brio momentul critic determinat de criza, a consemnat o crestere constant-crescatoare a volumului de credite intermediate, a numarului de clienti si a parteneriatelor incheiate cu cei mai buni furnizori de produse si servicii bancare din Romania, banci si institutii non-bancare (IFN-uri).

Citeste mai mult...

2019-01-09

0 comentarii

PREMIILE KIWI FINANCE 2018

Premiile KIWI FINANCE, in 2018, au insemnat recunoasterea eforturilor echipei si a francizelor, si din 2018 dar si din cei 15 ani de existenta ai nostri.

KIWI Finance inseamna acum, dupa un deceniu si jumatate de la infiintare, in doar cateva cuvinte: viziune, inovatie, profesionalism, incredere, pasiune, dedicatie, solutii de finantare pentru (aproape) orice situatie, grija pentru detalii, vise implinite, dorinte indeplinite pentru clienti cu adevarat fericiti, parteneri bancari si non-bancari de cursa lunga, stiinta de a face lucruri si de a gasi rezolvare, flexibilitate si adaptabilitate la conditiile macroeconomice si ale sistemului bancar. Altfel spus: lider pe piata intermedierii bancare din Romania!

Citeste mai mult...

2018-12-19

0 comentarii

Care sunt derogarile pe care ar putea sa ti le acorde banca? (I)

In momentul solicitarii unui credit, fie direct in sucursala acesteia, fie prin brokerul de credite, banca realizeaza o ampla analiza a situatiei tale financiare, de la  veniturile personale si ale familiei pana la cheltuieli, istoricul tau de creditare, disciplina in plata ratelor, totul in deplina concordanta cu legislatia in vigoare.

 

Cum nu exista clientul perfect si cum toata lumea a trecut, cu urme mai mari sau mai mici in bugetul personal, prin criza financiara, este foarte posibil ca nu toate criteriile impuse de banci la acordarea creditului sa poata fi indeplinite in totalitate.

 

Cele peste 40 de institutii bancare din Romania, desi au produse de creditare-standard, create pe specificul pietei si a publicului local, se diferentiaza destul de mult cand vine vorba despre criteriile pe care le aplica in analiza situatiei financiare a potentialilor clienti pentru diferitele lor tipuri de credite.  Astfel ca, nu de putine ori, un client care a fost respins de catre una dintre banci, atunci cand a solicitat un credit, sa aiba surpriza de a fi acceptat la o alta banca, pentru un produs de creditare relativ similar.

 

Cum se explica acest lucru? Si, mai ales, accepta sau nu bancile anumite derogari (exceptii) de la aceste criterii si in ce conditii, foarte clar stipulate in oferta bancara?

Citeste mai mult...

2018-12-13

0 comentarii

KIWI Finance – O poveste de 15 ani! De excelenta!

Anul trecut, KIWI Finance, primul si cel mai mare broker de credite din Romania, a depasit pragul de 1 miliard de euro credite intermediate pentru clientii sai, iar in 2018 echipa KIWI a realizat un volum aproape egal cu cel pe intreg anul trecut.

 

Dar, cum a inceput totul si cand?

 

In anul 2003, Anca Bidian, alaturi de alti doi parteneri de afaceri, infiinteaza prima companie de intermediere credite din Romania, o initiative nu doar indrazneata, ci de-a dreptul revolutionara in urma cu 15 ani cand sistemul bancar romanesc abia iesise din seria neagra a falimentelor bancare si capitalul strain devenea din ce in ce mai interesant de acest sector economic. Cu atat mai putin, romanii inca nu stiau ce este acela un intermediar de servicii financiare sau de credite.

 

Compania s-a numit mai intai Gemini Capital Consult si a avut misiunea indrazneata de a introduce si de a face cunoscuta pe piata romaneasca o oferta noua de servicii orientate catre client, disponibila 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in orice locatie convenabila pentru client si fara niciun cost suplimentar pentru acesta.

Citeste mai mult...

2018-12-05

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne