Blog

Creditul Ipotecar Verde pentru achizitia unui imobil construit dupa anul 2000

KIWI Finance intermediaza un credit special, sugestiv denumit Creditul Verde, oferit de catre unul dintre partenerii sai in cadrul unei campanii promotionale valabile in perioada martie – august 2018.

 

Detaliile importante de stiu despre acest produs bancar: este destinat achizitiei unei locuinte finalizate sau construite dupa data de 01.01.2000, incadrata in clasa de eficienta energetica A sau B+, venituri eligibile diverse, perioada de creditare: minim 5 ani, maxim 30 ani, valoarea maxima acordata este de 250.000 euro, echivalent in lei.

Citeste mai mult...

2018-05-10

0 comentarii

Creditele ipotecare intermediate in trimestrul I au crescut cu 50% fata de primul trimestru 2017

KIWI Finance a intermediat, in primul trimestru al acestui an, credite in suma totala de 142 milioane lei in crestere cu 39%  fata de aceeasi perioada a anuluiui trecut.

 

Cea mai mare crestere au avut-o creditele ipotecare.  Astfel, au fost finalizate 451 dosare de credit cu un volum de 110 milioane de lei ceea ce reprezinta 50% crestere fata de trimestrul I 2017.

 

“Cererea solvabila de credite ipotecare a continuat sa creasca si in primul trimestru al acestui an. Efervescenta proiectelor noi de pe piata imobiliara, desi inca mult sub necesarul de locuinte noi, a alimentat cresterea tranzactiilor prin credite ipotecare pana la cel mai mare nivel din ultimii noua ani. Cresterea preturilor imobilelor, in special in zonele premium, au dus la o crestere cu 12% a creditului mediu fata de anul trecut", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Citeste mai mult...

2018-05-03

0 comentarii

Raiffeisen Bank castiga procesul intentat de clienti pentru clauze abuzive

Raiffeisen Bank castiga procesul colectiv,intentat de avocatul Gheorghe Piperea in numele unui grup de clienti ai bancii, privind clauzele abuzive, inclusiv in problema creditelor in franci elvetieni, dupa 7 ani. Sentinta este irevocabila.

 

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ) a respins in 21 martie 2018 cererea de revizuire a sentintei irevocabile pronuntate anul trecut in favoarea Raiffeisen Bank intr-un proces colectiv cu cativa zeci de clienti reprezentati de avocatul Gheorghe Piperea, care exact in urma cu sapte ani, in martie 2011, au dat in judecata banca, acuzand-o de clauze abuzive in contractele de credit, precum dobanda fixa in primul an iar ulterior variabila sau comisioane de acordare si adminstrare a creditelor

Citeste mai mult...

2018-04-05

0 comentarii

Anca Bidian este din nou in Top Cele mai puternice 100 de femei din Romania

Anca Bidian, CEO KIWI Finance, a fost inclusa din nou in Topul Celor mai puternice 100 femei din Romania, intocmit de publicatia Business Magazin. Este al saptelea an consecutiv de aparitie in acest catalog pentru fondatorul companiei de intermediere credite, KIWI Finance.

 

Imaginea companiei si a liderului sau tine de buna reputatie, in opinia sa, iar singura strategie in aceasta privinta este autenticitatea. "Imaginea mea nu este si nu poate fi altceva decat eu insami, cu calitati si defecte, cu forta si slabiciuni", considera Anca Bidian.

Citeste mai mult...

2018-03-27

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne