Blog

Anca Bidian este din nou in Top Cele mai puternice 100 de femei din Romania

Anca Bidian, CEO KIWI Finance, a fost inclusa din nou in Topul Celor mai puternice 100 femei din Romania, intocmit de publicatia Business Magazin. Este al saptelea an consecutiv de aparitie in acest catalog pentru fondatorul companiei de intermediere credite, KIWI Finance.

 

Imaginea companiei si a liderului sau tine de buna reputatie, in opinia sa, iar singura strategie in aceasta privinta este autenticitatea. "Imaginea mea nu este si nu poate fi altceva decat eu insami, cu calitati si defecte, cu forta si slabiciuni", considera Anca Bidian.

Citeste mai mult...

2018-03-27

0 comentarii

Brokerii de credite si-au premiat partenerii bancari la Gala ARBC, Editia 2018

Membrii Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC) au premiat Experienta, Excelenta si Viitorul in Servicii Financiare, in cadrul evenimentului anual al asociatiei, Gala ARBC editia a III-a 2018, marcand cu acest prilej si aniversarea de 10 ani a asociatiei.

 

In urma voturilor membrilor asociatiei, au fost anuntati castigatorii celor 8 sectiuni de premii ale galei, prin care au fost recunoscute eforturile, activitatea si parteneriatele intru beneficiul clientilor, de pe parcursul anului trecut.

 

Atat nominalizatii cat si castigatorii au fost votati de catre toti membrii ARBC, conform propriilor experiente, dar tinand cont reactiile si comentariile clientilor.

 

Galerie Foto - Gala ARBC 2018, Editia III, 21 martie 2018

Citeste mai mult...

2018-03-26

0 comentarii

Galerie Foto - Gala ARBC 2018, Editia III, 21 martie 2018

Membrii Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC) au premiat Experienta, Excelenta si Viitorul in Servicii Financiare, in cadrul evenimentului anual al asociatiei, Gala ARBC 2018, Editia III, 21 Martie 2018, marcand cu acest prilej si aniversarea de 10 ani a asociatiei.

Citeste mai mult...

2018-03-21

0 comentarii

KIWI Finance este semifinalista in proiectul Made in Romania

Kiwi Finance a fost selectata si a ajuns in semifinala proiectului Made in Romania al Bursei de Valori Bucuresti  (BVB). II asteptam cu acest prilej pe toti prietenii nostri sa voteze pentru noi, astfel incat sa ajungem direct in finala Made in Romania. Pentru a vota, intrati pe www.bvbleague.ro/vot .

 

Sesiunea votului public incepe astazi, 19 martie, si se va incheia pe 3 aprilie a.c.

 

Compania cu cele mai multe voturi intra direct in finala, fiind una dintre cele 15 finaliste ale Made in Romania: Liga BVB.

 

Celalate 14 finaliste vor fi selectate de un juriu care va analiza companiile in functie de diverse criterii, pornind de la inovatie, continuand cu planuri de viitor, branding si poveste. Acesta este format din 12 experti din diverse domenii, astfel ca fiecare va privi companiile din propria perspectiva. Componenta acestuia, dar si alte informatii utile sunt disponibile pe www.bvbleague.ro, despre proiectul Made in Romania  .

 

Juriul se va intalni in data de 5 aprilie, iar cele 15 finaliste vor fi anuntate pe 23 aprilie a.c., in cadrul Galei de Premiere Made in Romania.

 

 

Citeste mai mult...

2018-03-19

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne