Blog

Parteneriat KIWI Finance – Storia.ro pentru servicii premium pe piata imobiliara a Capitalei

Parteneriatul dintre KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din Romania si Storia – divizia imobiliara a portalului de vanzari OLX - vizeaza servicii premium oferite celor care doresc sa achizitioneze proprietati imobiliare in Capitala.

 

Storia adauga, prin parteneriatul cu KIWI Finance, serviciilor de informare, expunere si vanzare a proprietatilor imobiliare din Bucuresti, componenta financiara, respectiv identificarea celei mai bune solutii de creditare pentru clientii care apeleaza platforma.

 

KIWI Finance intermediaza credite de toate tipurile, de la 23 de parteneri bancari si non-bancari, identificand pentru clienti, pe baza datelor concrete privind situatia financiara a acestora, solutia de finantare potrivita nevoilor de achizitii imobiliare.

 

 

Citeste mai mult...

2017-10-17

0 comentarii

Vezi cu cat iti poate scadea rata printr-o refinantare

Daca nu te-au convins argumentele "teoretice" - dobanda anuala, dobanda anuala efectiva, comisioane mai mici, comisioane anulate si, in general, costuri de creditare mult reduse fata de-acum trei sau mai multi ani, incearca altfel. Vezi cu cat iti poate scadea rata printr-o refinantare, din calculatorul pe care ti-l punem la dispozitie.

 

Intra pe calculatorul ratelor de refinantare, mentioneaza soldul ramas din creditele pe care le ai si noi iti calculam ce rata vei avea si la ce dobanda. Perioada standard pentru creditele de nevoi personale destinate refinantarii este de 5 ani, dar poti opta pe o perioada mai mare, insa nu mai mult de 10 ani.

 

Pentru cei care mai au un sold foarte mic, este de preferat sa aleaga 1-2 ani, asa incat sa scape de soldul total in aceeasi perioada, dar cu o rata mult redusa, uneori chiar de peste 200 - 300 de lei diferenta. Este vorba exact despre nivelul dobanzilor actuale, mai mici cu cateva puncte procentuale fata de dobanzile din urma cu cativa ani.

Citeste mai mult...

2017-09-30

0 comentarii

Renunta la creditele vechi si scumpe

Renunta la creditele vechi si scumpe pe care le-ai contractat cu mai mult de 3 ani in urma, fie pentru a-ti micsora rata, fie pentru a-ti reduce perioada de rambursare, fie pentru ambele. Solutia este refinantarea datoriilor, indiferent ca sunt credite, carduri sau overdrafturi.

 

Socotelile sunt simple: daca ai credite mai vechi de 3-5 ani, este cazul sa le aduni intr-un singur produs de creditare, care iti aduce o economie considerabila la cuantumul lunar al ratei. Daca pastrezi perioada de creditare , doar pentru ca dobanda este acum de numai 6,9% pe an, reducerea ratei lunare este considerabila.

 

Costurile bancare sunt acum la cel mai scazut nivel din ultimii 25 ani, deci este un moment bun sa optezi pentru rate mai mici, pentru a-ti refinanta datoriile in conditii mult mai bune ori chiar pentru investitii.

 

Printr-o refinantare, optiune prin care iti poti imbunatati situatia financiara, poti reuni toate creditele, cardurile sau descoperitul de salariu (overdrafturi) intr-un singur credit de nevoi personale, caz in care obtii fie reducarea ratei lunare, daca pastrezi perioada de rambursare. Fie pastrezi cuantumul ratei lunare si reduce perioada de rambursare, deci scapi mai repede de datorii.

Citeste mai mult...

2017-09-30

0 comentarii

Credit de nevoi personale sau card de credit?

Credit de nevoi personale sau card de credit? Ce e mai bun cand ai nevoie de bani, este intrebarea la care raspunsul este diferit exact in functie de nevoile stringente ale fiecaruia.

 

Socotelile sunt simple: daca ai nevoie de cash, intotdeauna iei un credit de nevoi personale. Pentru cumparaturi la comercianti, excursii, bilete avion si altele, cardul de credit este o optiune.

 

Creditul de nevoi personale poate fi obtinut orice scop, banca nu intreaba care este destinatia finala. Suma este rambursata in rate lunare egale, formate din suma stabilita pentru creditul initial plus dobanda, intr-o perioada determinata de timp . Toate conditiile, inclusiv comisioanele bancii care, impreuna cu dobanda anuala perceputa la credit formeaza dobanda anuala efectiva (DAE) trebuie sa fie clar stipulate in contractul cu banca.

 

Cardul de credit este emis, de obicei, cu o suma de  avantaje, cum ar fi: perioada de gratie, returnarea unei sume, ca procent din total cumparaturi efectuate (cashback), rate cu dobanda zero,  conditia fiind sa fie utilizat exclusiv pentru cumparaturi pentru a beneficia de aceste avantaje.

Citeste mai mult...

2017-09-26

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne