Blog

KIWI intermediază credite imobiliare pentru achizitia locuinţelor verzi de lux Amber Gardens

KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din România, anunță parteneriatul cu Alesonor, dezvoltatorul complexului rezidenţial de lux ​Amber Gardens, pentru intermedierea obținerii de credite imobiliare pentru achiziționarea ultimelor 24 locuinţe verzi de lux, inteligente, disponibile.

 

Alesonor a demarat construcţia ultimelor 24 locuinţe verzi de lux, inteligente, din proiectul Amber Gardens. Vilele au suprafeţe construite care variază între 165 mşi 273 m2 şi grădini cu suprafeţe începând de la 350 m2. De asemenea, echipa Alesonor proiectează şi construieşte în complexul Amber Gardens şi vile personalizate cu suprafeţe ce depăşesc 400 m2.

 

În cadrul parteneriatului, reprezentanţii KIWI Finance vor prezenta soluţiile financiare şi de creditare clienţilor Amber Gardens pentru achiziţionarea unei locuinţe verzi de lux.

Citeste mai mult...

2018-02-23

0 comentarii

KIWI FINANCE: 2017 - Anul Miliardului

KIWI FINANCE  a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 13,25 milioane lei, mai mare cu 21% comparativ cu anul anterior si un volum de credite intermediate de 562 milioane lei, cu 27% mai mare fata de 2016. De la infiintarea companiei pana la sfarsitul anului trecut, valoarea creditelor intermediate a depasit pragul de 1 miliard de euro.

 

“Pentru KIWI Finance, anul trecut a fost cel mai bun din ultimii 9  ani, ne-am atins tintele pe care ni le-am propus si am depasit  pragul de 1 miliard de euro credite intermediate de la infiintarea companiei,”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

 

Din totalul creditelor intermediate anul trecut, 77% au fost credite ipotecare standard, 21% credite de nevoi personale si 2% credite Prima Casa. Principalul vector de crestere a fost creditul ipotecar standard, atat ca volum, cu o crestere de 43% fata de anul anterior, cat si ca numar de clienti, cu 26% mai multi fata de 2016. Pe acest segment de credite, KIWI Finance a ajuns la o cota de piata de 7% din total piata bancara.

Citeste mai mult...

2018-02-19

0 comentarii

Anca Bidian Live la ZF si Capital

ANCA BIDIAN @ ZF Live 12 ian 2018

 

ANCA BIDIAN @ Capital Live 17 ian 2018

Citeste mai mult...

2018-01-22

0 comentarii

ANCA BIDIAN, CEO KIWI Finance, este din nou in Top 100 Cei mai admirati CEO

Cei mai admirati CEO din Romania aduna, sub umbrela renumitei publicatii economice BUSINESS Magazin, pe baza voturilor ziaristilor si ale cititorilor, numele importante din top managementul romanesc, pe un cumul de criterii de performanta, dar si prin prisma imaginii publice, in cadrul companiei pe care o conduc si in mediul de afaceri, pe segmentul de activitate al fiecaruia.

Si in editia 2017 Top 100 cei mai admirati CEO din Romania, Anca Bidian, CEO KIWI Finance, este prezenta pe locul 43, in urcare fata de anul anterior.

Fondator, owner si CEO KIWI Finance, Anca Bidian, IT-ist de profesie, cu experienta in companii de profil din Romania si Canada, a fondat prima companie de intermediere credite din Romania, in anul 2003. Mai intai sub denumirea de Gemini Consulting, compania s-a rebranduit, in anul 2007.

KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din Romania, a ajuns la o cifra de afaceri de 11 milioane lei si credite intermediate de 450 milioane lei in 2016.

"Afacerile de succes sunt, in esenta, hobby-uri pentru cei care le-au creat", declara recent Anca Bidian, intr-un interviu pentru Business Magazin.

Citeste mai mult...

2017-10-30

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne