Blog

Ai venituri din PFA? Iata care sunt conditiile in care te poti imprumuta la banca

Persoanele care obtin venituri din profesii liberale, inregistrate la Registrul Comertului drept persoane fizice autorizate (PFA) - pentru exercitarea carora sunt necesare autorizatii, licente, acreditari speciale ori sunt reglementate prin legi speciale: notari, avocati, medici, farmacisti, medici veterinari, experti contabili, contabili autorizati, auditori financiari, arhitecti, designeri, consultanti fiscali, traducatori autorizati, practicieni in reorganizare si lichidare, executori judecatoresti, informaticieni – pot contracta credite ca orice alt angajat din Romania.

 

De asemenea, cei care lucreaza in domeniul IT, fie in cadrul unor firme de profil, fie pe cont propriu, dar inregistreaza veniturile ca persoana fizica autorizata, la randul lor pot obtine credite bancare.

 

Prin urmare, ai venituri din PFA? Iata conditiile in care te poti imprumuta la banca. Esential de stiut este ca aceste conditii difera in functie de tipul de inregistrare la Registrul Comertului – cu norma de venit sau in sistem real – si, bineinteles, de politica interna a fiecarei banci.

 

 

Citeste mai mult...

2017-05-24

0 comentarii

Echipa KIWI FINANCE este prezenta la Targul National Imobiliar 2017

Echipa KIWI FINANCE este prezenta la Targul National Imobiliar, cu stand de prezentare,  in vecinatatea renumitelor banci din top 10, BRD-GSG si Raiffeisen Bank, si este pregatita sa ofere cele mai potrivite solutii de finantare pentru clientii care au nevoie de credite ipotecare, imobiliare sau de nevoi personale.

 

Cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania in doua editii anuale, de primvarara si de toamna, Targul National Imobiliar (TNI) se deschide vineri, 19 mai a.c. la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Echipa KIWI FINANCE este prezenta la Targul National Imobiliar 2017, pregatita sa raspunda intrebarilor si cerintelor vizitatorilor.

 

Evenimentul inregistreaza un numar record de expozanti (122) care au pregatit peste 15.000 de oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, si alte zone ale tarii.

 

Vorbim in 2017 despre un eveniment imobiliar complet, in care sunt prezenti trei mari furnizori de solutii financiare,  prin care vizitatorii vor fi mai aproape de indeplinirea obiectivelor de achizitie locuinte.

 

Citeste mai mult...

2017-05-16

0 comentarii

Cand e momentul sa iei un credit de nevoi personale?

Utilitatea unui credit de nevoi personale este indiscutabila, pentru ca intotdeauna se vor gasi obiective care nu pot fi acoperite de veniturile obisnuite, lunare sau economisite in mai multe luni.

 

Indiferent ca este vorba despre aspecte sau lucruri care pot fi sau chiar trebuie imbunatatite in locuinta, in gradina sau pe terasa, pana la nevoi medicale ceva mai costisitoare, inceperea scolii copiilor, mutarea in alt oras sau chiar in alta tara si cate si cate altele.

 

Dar, cand este momentul potrivit sa iei un credit de nevoi personale, indiferent de cate si cu ce urgenta sunt aceste nevoi personale? Aspectele care sunt luate in considerare, intotdeauna sunt: costurile si birocratia de acordare.

 

Din punct de vedere al costurilor, si in 2017 conditiile sunt bune, intrucat majoritatea bancilor au renuntat la comisioanele de acordare, iar dobanzile sunt inca la un minim istoric, desi la inceputul anului s-au inregistrat usoare cresteri.

Citeste mai mult...

2017-04-30

0 comentarii

Cele trei elemente care influenteaza achizitia de locuinte

Cele trei elemente de care depinde achizitia unei locuinte sunt pretul, accesibilitatea, adica posibilitatile financiare ale cumparatorului si, nu in ultimul rand, scopul in sine.

 

Pretul este primul pe lista criteriilor de achizitie, fiind elementul in functie de care clientul isi alege zona de interes. Atat in Bucuresti, cat si in orasele de provincie, cu predilectie capitalele de judet, preturile difera in functie de zona, vechimea imobilelor si utilitatile si infrastructura locatiei.

 

In primul trimestrul al anului 2017, potrivit studiilor portalului Imobiliare.ro, locuintele disponibile pentru vanzare, la nivel national (noi si vechi), au continuat sa se scumpeasca, dar intr-o masura mai mica fata de perioada similara a anului trecut.

 

Locuințele din Bucuresti s-au scumpit cu 1,4% in ultima luna, de la 1.159 la 1.175 de euro pe metru patrat util. Suma medie ceruta pentru un apartament vechi se situeaza in jur de  1.100 euro pe metru patrat, iar unitățile locative din cadrul noilor ansambluri rezidențiale s-au scumpit cu 3%, de la 1.189 la 1.225 de euro pe metru patrat.

 

Relativ aceeasi situatie intalnim in tara, in orase precum Cluj, in primul rand, apoi Timisoara, Constanta, Iasi, Oradea, Bacau.

 

Al doilea element este...

Citeste mai mult...

2017-04-26

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne