Blog

Creditele ipotecare intermediate in trimestrul I au crescut cu 50% fata de primul trimestru 2017

KIWI Finance a intermediat, in primul trimestru al acestui an, credite in suma totala de 142 milioane lei in crestere cu 39%  fata de aceeasi perioada a anuluiui trecut.

 

Cea mai mare crestere au avut-o creditele ipotecare.  Astfel, au fost finalizate 451 dosare de credit cu un volum de 110 milioane de lei ceea ce reprezinta 50% crestere fata de trimestrul I 2017.

 

“Cererea solvabila de credite ipotecare a continuat sa creasca si in primul trimestru al acestui an. Efervescenta proiectelor noi de pe piata imobiliara, desi inca mult sub necesarul de locuinte noi, a alimentat cresterea tranzactiilor prin credite ipotecare pana la cel mai mare nivel din ultimii noua ani. Cresterea preturilor imobilelor, in special in zonele premium, au dus la o crestere cu 12% a creditului mediu fata de anul trecut", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Citeste mai mult...

2018-05-03

0 comentarii

Raiffeisen Bank castiga procesul intentat de clienti pentru clauze abuzive

Raiffeisen Bank castiga procesul colectiv,intentat de avocatul Gheorghe Piperea in numele unui grup de clienti ai bancii, privind clauzele abuzive, inclusiv in problema creditelor in franci elvetieni, dupa 7 ani. Sentinta este irevocabila.

 

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ) a respins in 21 martie 2018 cererea de revizuire a sentintei irevocabile pronuntate anul trecut in favoarea Raiffeisen Bank intr-un proces colectiv cu cativa zeci de clienti reprezentati de avocatul Gheorghe Piperea, care exact in urma cu sapte ani, in martie 2011, au dat in judecata banca, acuzand-o de clauze abuzive in contractele de credit, precum dobanda fixa in primul an iar ulterior variabila sau comisioane de acordare si adminstrare a creditelor

Citeste mai mult...

2018-04-05

0 comentarii

Anca Bidian este din nou in Top Cele mai puternice 100 de femei din Romania

Anca Bidian, CEO KIWI Finance, a fost inclusa din nou in Topul Celor mai puternice 100 femei din Romania, intocmit de publicatia Business Magazin. Este al saptelea an consecutiv de aparitie in acest catalog pentru fondatorul companiei de intermediere credite, KIWI Finance.

 

Imaginea companiei si a liderului sau tine de buna reputatie, in opinia sa, iar singura strategie in aceasta privinta este autenticitatea. "Imaginea mea nu este si nu poate fi altceva decat eu insami, cu calitati si defecte, cu forta si slabiciuni", considera Anca Bidian.

Citeste mai mult...

2018-03-27

0 comentarii

Brokerii de credite si-au premiat partenerii bancari la Gala ARBC, Editia 2018

Membrii Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC) au premiat Experienta, Excelenta si Viitorul in Servicii Financiare, in cadrul evenimentului anual al asociatiei, Gala ARBC editia a III-a 2018, marcand cu acest prilej si aniversarea de 10 ani a asociatiei.

 

In urma voturilor membrilor asociatiei, au fost anuntati castigatorii celor 8 sectiuni de premii ale galei, prin care au fost recunoscute eforturile, activitatea si parteneriatele intru beneficiul clientilor, de pe parcursul anului trecut.

 

Atat nominalizatii cat si castigatorii au fost votati de catre toti membrii ARBC, conform propriilor experiente, dar tinand cont reactiile si comentariile clientilor.

 

Galerie Foto - Gala ARBC 2018, Editia III, 21 martie 2018

Citeste mai mult...

2018-03-26

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne