Blog

Ce este mai usor sa iei: un credit sau o casa?

Pare o intrebare fara sens, dar daca tinem cont de timpul necesar gasirii locuintei perfecte pentru fiecare – ca locatie, suprafata, acces la diferite facilitate, confort si, nu in ultimul rand, pret – s-ar putea sa descoperim ca nu e atat de usor acest pas.

 

Pe de alta parte, bancile, cu toata birocratia lor care, in unele cazuri, chiar s-a mai redus, au ajuns, si cu ajutorul brokerilor de credite, sa scurteze semnificativ timpul de asteptare pentru obtinerea unui credit.

 

Este mai usor acum sa iei un credit de achizitie locuinta decat sa-ti gasesti o casa? Efervescenta de pe piata imobiliara, inceputa in urma cu mai bine de un an, a determinat, pe langa cresterea preturilor si accelerarea tranzactiilor imobiliare, inca un fenomen: clientii se trezesc ca banca le aproba cererea de creditare, chiar inainte ca acestia sa-si gaseasca locuinta.

Citeste mai mult...

2018-07-12

0 comentarii

Ai grija la Registrul de incasari si plati daca vrei un credit pe PFA

 

Ai grija la Registrul de incasari si plati daca vrei un credit pe PFA, intrucat este baza de calcul a eligibilitatii tale pentru un credit. Bancile acorda credite persoanelor care obtin venituri din activitati independente pe baza a doua conditii indeplinite cumulat: sa aiba o continuitate de minimum doi ani pe aceasta forma de activitate si sa aiba documente justificative la zi, respectiv Registrul de incasari si plati perfect completat, in baza contractelor si actelor aditionale aferente.

 

Procentul luat in calcul de majoritatea bancilor este de 100% din venituri. Baza de calcul a veniturilor realizate  se obtine din media ultimelor trei venituri nete lunare curente (din registrul de incasari si plati SAU din extras de cont/ facturi pentru categoriile de clienti care conform legii nu sunt obligati sa tina registru de incasari si plati sau din media veniturilor nete lunare din anul anterior, luand in considerare perioada lucrata in anul anterior.

 

 

 

Citeste mai mult...

2018-06-07

0 comentarii

Bani pentru vacanta fara sa te coste mai mult?

Bani pentru vacanta fara sa te coste mai mult? Este foarte posibil si suntem gata sa-ti impartasim "secretul" obtinerii unui nou credit, in care sa aduni credite vechi, carduri sau linii de credit pe salariu. Totul insa la alte costuri fata de perioada in care ai contractat vechile produse bancare, cu cel mai mic efort posibil.

 

Este foarte probabil sa ai o rata cel putin egala cu cea din prezent, daca nu chiar mai mica. Cum este posibil? Simplu: vorbim in prezent de costuri asociate unui credit mult mai mici fata de acum cativa ani, chiar daca in ultima jumatate de an indicele ROBOR a intrat pe o panta constant ascendenta. Nivelul acestuia este inca departe de valorile din urma cu cativa ani.

 

Daca optezi pentru a avea aceeasi rata, costurile fiind mai mici, vei obtine bani in plus fata de suma creditelor tale.Daca optezi pentru a ramane cu aceeasi suma care va reiesi din totalul creditelor pe care le portezi intr-unul nou, vei avea o rata lunara mai mica.

 

Vino si afla de la KIWI FINANCE care este secretul prin care transformi creditele tale vechi intr-unul nou, mai bun.

 

Citeste mai mult...

2018-05-31

0 comentarii

Creditul Ipotecar Verde pentru achizitia unui imobil construit dupa anul 2000

KIWI Finance intermediaza un credit special, sugestiv denumit Creditul Verde, oferit de catre unul dintre partenerii sai in cadrul unei campanii promotionale valabile in perioada martie – august 2018.

 

Detaliile importante de stiu despre acest produs bancar: este destinat achizitiei unei locuinte finalizate sau construite dupa data de 01.01.2000, incadrata in clasa de eficienta energetica A sau B+, venituri eligibile diverse, perioada de creditare: minim 5 ani, maxim 30 ani, valoarea maxima acordata este de 250.000 euro, echivalent in lei.

Citeste mai mult...

2018-05-10

0 comentarii

Articole recente

Urmareste-ne