Blog / Credite

Pentru filantropie nu exista un moment predefinit

Pentru filantropie nu exista un moment predefinit. De aceea, sustinem, cu inima si fapta, oameni si cauze, pe masura puterilor noastre. Vorbim mai putin despre toate acestea si mai mult despre solutiile financiare pentru clientii nostri.

Am fost insa foarte incantanti sa fim una din vocile filantropiei, in Jurnalul Galei Oameni pentru Oameni 2016 - editia a 13-a - a Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC).

 

Vocea KIWI Finance a fost Anca Bidian, fondator si CEO. Lucreaza cu banci, credite, dobanzi, scoruri, aplicatii de creditare si, in general, este considerata o tipa ceva mai dura, intr-o lume a cifrelor. Ei bine, cand vine vorba despre copii care nu au posibilitati financiare in a se dezvolta, pur si simplu cedeaza.

 

”Am sensibilitati foarte mari pentru copiii talentati din orice punct de vedere, intelectual sau artistic, care au bariere financiare in devenirea lor deplina, dar si pentru tinerii ambitiosi, cu viziune, care au nevoie de guideline, mentorship sau poate doar de unele discutii, pentru a intelege mai bine lumea in care vor evolua, ” spune Anca Bidian, CEO KIWI FINANCE.

Recunoaste ca este foarte sensibila la oamenii care vor ceva de la ei insisi, dar intampina diverse bariere in accelerarea devenirii lor si de aceea pune pe seama empatiei si a modului de reactie a semenilor vizavi de problemele din jur.

 

”In ceea ce ma priveste, nu-mi amintesc sa nu fi reactionat vreodata atunci cand a fost nevoie de ajutorul meu si a depins strict de mine si de posibilitatile mele sa-l ofer”, spune Anca, preferand sa nu dea nume de persoane si cazuri in care s-a implicat punctual.

 Este de parere ca nu exista un moment predefinit al filantropiei, desi practica ne arata modele validate financiar care incep, la un moment dat, “ sa returneze ceva societatii”.

 

”Nu cred ca filantropia trebuie sa inceapa doar de la un nivel in sus, dar pentru mine e foarte important sa stiu ca am putut schimba ceva in viata unui om”, conchide. Simplu, sec si direct.

 

Anca Bidian si echipa KIWI Finance sunt, cu inima si cu fapta, alaturi de oamenii si organizatiile care sustin cauze prin care viata semenilor nostri poate fi schimbata in bine!
Articole recente

Urmareste-ne