Blog / Credite

DIN NOU, BEST FINANCIAL ADVISOR OF THE YEAR

Din nou, echipa KIWI Finance a primit premiul Best Financial Advisor of the Year, pentru activitatea sustinuta, si pe parcursul anului 2016, in interesul clientilor.

Intr-un an agitat, cu o serie de acte normative care au influentat si au afectat piata creditelor din Romania, echipa KIWI Finance a gasit, chiar mai mult ca in anii trecuti, caile si modalitatile de a-i sprijini concret si aplicat pe clienti, impreuna cu bancile-partenere.

Succesul într-un mediu de afaceri extrem de provocator in 2016 este prilejul perfect pentru publicatia Business de a continua traditia evenimentului sau annual, de recunoastere a liderilor de afaceri si ai organizatiilor care au excelat in  sectorul bancar si financiar.

Mai mult de 100 de oameni de afaceri, bancheri, investitori, antreprenori și diplomati s-au reunit la Crowne Plaza Hotel , la cea mai recenta editie a Business Arena Hall of Fame, la Gala Premiilor Business Arena 2016.

Multumim pentru aprecieri, Business Arena, clientilor si partenerilor de business care continua sa aiba incredere in noi!
Articole recente

Urmareste-ne