Blog / Credite

Cel mai nou si cel mai bun credit de nevoi personale

Nou, pentru ca este cel mai recent credit lansat de catre una dintre bancile noastre-partenere.

 

Foarte bun, pentru ca nu are concurent pe segmentul sau din punct de vedere al dobanzii anuale si al beneficiilor atasate.

 

Astfel, acest credit vine cu:

 

 

Pentru a-ti fi mai usor sa analizezi daca nu cumva acest credit este potrivit nevoilor tale din acest moment sau in perspectiva unor cheltuieli viitoare, iata in continuare doua exemple de calcul.

 

La un credit 45.715 lei (40.000 lei suma neta) pe 5 ani, rata 817 lei, DAE 8,65%, dobanda 2,8% (2% marja + ROBOR 3 luni), comision analiza 0 lei, asigurare de viata si somaj pe toata perioada creditului, suma platita la finalul perioadei 54.757 lei.

 

Pentru o suma mai mare, de 74.285 lei (65.000 lei suma neta) pe 5 ani, rata 1.328 lei, DAE 8,65%, dobanda 2,8% (2% marja + ROBOR 3 luni), comision analiza 0 lei, asigurare de viata si somaj pe toata perioada creditului, suma platita la finalul perioadei 88.978 lei.

 

Fata de perioada 2010 - 2014, fara sa amintim de anii anterioari acesteia, dobanzile bancare au scazut, in unele cazuri (produse si servicii) la mai putin de jumatate din nivelul de atunci, costurile generale s-au diminuat semnificativ, prin reducerea sau chiar anularea unor comisioane bancare.

 

Prin urmare, fie ca este vorba despre credite noi - de achizitii sau de nevoi personale deopotriva - fie ca este vorba despre optimizari ale ratelor aferente creditelor contractate anterior (credit, card si overdraft), analiza actualei oferte de creditare este binevenita.

 

Echipa KIWI Finance este pregatita sa ofere i cele mai potrivite optiuni, adaptatesituatiei dumneavoastra financiare.
Articole recente

Urmareste-ne