Blog / Piata imobiliara

Parteneri de finantare in achizitii imobiliare

O multitudine de proiecte interesante, din ce in ce mai bine reprezentate si explicate publicului larg, precum si numarul mare de vizitatori sunt elementele care au definit editia din acest an a Targului Imobiliar TIMON.

KIWI Finance este partener de traditie ai mai multor dezvoltatori de proiecte imobiliare, alaturi de care sustine creditarea responsabila pentru achizitii de locuinte in cadrul proiectelor acestora.

 

Ne-am bucurat, ca de fiecare data, sa regasim printre expozanti, parteneri de traditie ai companiei noastre, carora le multumim si aici pentru incredere si consecventa. ADAMA, CAROL CITI PARK, CORBEANCA PARK, GVI TOWN, SOLAR, CUBIC RESIDENCE sunt doar cativa dintre partenerii KIWI Finance.

Parteneri de cursa lunga!

 

De la proiecte noi, care au inceput sa se vanda "de pe hartie", cu peste 100 de rezervari ferme, adica platite,  pana la proiecte care stau la vanzare de mai bine de cinci ani, toate fac din piata rezidentiala din Bucuresti o piata extrem de atractiva in acest moment.

Raportul pret/calitate se afla la una dintre cele mai bune cote din ultimii 25 de ani, iar posibilitatile de finantare sunt mult mai generoase comparativ cu numai 3-5 ani in urma.

 

Solutiile de finantare pe care le oferim potentialilor nostri clienti sunt pefect adaptate nevoilor fiecaruia, si tocmai pozitia noastra de broker care lucreaza cu o multitudine de produse ale bancilor-partenere ne ofera posibilitatea de a construi pentru fiecare client in parte, cea mai buna varianta posibila.

 

Vorbim aici atat despre credite de nevoi personale, dar mai ales despre creditele de achizitii imobiliare, pentru care bancile practica unele din cele mai scazute dobanzi si comisioane din istoria creditarii din Romania.
Articole recente

Urmareste-ne