Blog / Credite

Cand viata iti ofera lamai, tu alege... KIWI Finance

Nu-i asa ca este mai usor sa ne gasim scuze, pentru a putea amana (versus a implementa) un plan, proiect sau idee de afaceri, care necesita efort, timp, rabdare si stoicism? Hai sa recunoastem, acesta este cel dintai impuls. Iar daca mai avem “norocul” sa avem pe langa noi si “prieteni” care ne “incurajeaza” in acest sens, atunci tot avantul nostru se topeste… Pierdem rapid planuri si intentii bune, actiuni aducatoare de progres, performanta si randament. Si ce realizam cu aceasta atitudine? Suntem mai experimentati? Mai bogati? Mai destepti? In niciun caz…

 

Dar, asa cum in avion, la decolare, insotitoarele de bord, in instructajul pe care-l fac tuturor calatorilor, anunta parintii ca, in caz de depresurizare si cadere a mastilor de oxigen, ei trebuie sa-si puna masca si abia apoi sa o fixeze copilului, la fel recomandam fiecarei persoane care simte nevoia sa faca ceva pentru propria-i familie sa-si gaseasca acea masca de oxigen, care i se potriveste perfect, sa o foloseasca in mod corect, sa isi ia suficient “aer” si apoi sa o dea cu grija si celorlalte persoane dragi…si gata, ati reusit!

 

Vi s-a intamplat vreodata, de-a lungul vietii, sa fiti pusi in postura de a da credit anumitor persoane? Normal ca da. Cum traduceti asta? Cineva a avut nevoie de ajutor, de incredere din partea voastra. Indiferent de natura acestui ajutor, pentru ca ati putut, pentru ca ati vrut si pentru ca ati fost convinsi de caracterul acelei persoane, ati actionat corespunzator, ajutand-o. Mariti aceasta scala de cateva ori si ganditi-va cate probleme, care mai de care mai importante, are un om de-a lungul vietii. Si cati oameni se confrunta cu adevarate provocari - atat pe plan personal, cat si profesional. Realizati in acel moment ca nu sunteti pregatiti financiar pentru a face fata cheltuielilor, investitiei sau costului efectiv necesar trecerii respectivului prag… Si asta fiindca, pentru rezolvarea partiala sau totala a acestor situatii limita pe care viata vi le aduce in prim-plan, nu toti avem norocul sa dispunem de bugetul necesar si nici de rudele care, eventual, sa ne sprijine. Asa ca ne ramane o singura varianta buna: sa obtinem creditul potrivit din sursa potrivita. Iata cum din aceasta nevoie a pietii a aparut  KIWI Finance - brokerul care va diminueaza riscul si va ajuta sa faceti alegerea optima!

 

De ce sa alergati pe la nu-stiu-cate banci, de ce sa va invoiti de tot de atatea ori de la job, de ce sa va stresati incercand sa comparati ce nu poate fi comparat si, la final, tot sa nu stiti daca ati ales bine? In loc de toate acestea, si nu numai, s-a inventat brokerul de credite care stie si va povesteste despre toate creditele, va raspunde la intrebari, se ocupa de toata birocratia si va tine informati cu tot ce vreti sau aveti nevoie sa stiti.

 

KIWI Finance este brokerul care de 15 ani face diferenta pe piata acordarii de credite, reusind sa ocupe cea mai inalta pozitie in topul brokerilor de prestigiu care pot garanta o mai buna relatie contractuala intre creditori si debitori, ofera consultanta, se ocupa de actele necesare obtinerii unui credit si sustin creditul in fata bancii, impreuna cu beneficiarul acestuia. Si toate acestea fara costuri pentru client, deoarece brokerul este platit, prin comision, de catre banca aleasa.

 

Cand viata iti ofera lamai, tu alege... KIWI. KIWI Finance!
Articole recente

Urmareste-ne