Blog / Credite

CELE 23 DE VENITURI ELIGIBILE PENTRU OBTINEREA UNUI CREDIT

Intr-un context economic extrem de dinamic, asa cum este cel din ultimii 10 ani, in care modalitatile contractuale de lucru convenite intre angajati si angajatori s-au diversificat foarte mult, consecinta directa a fost aparitia a noi si noi surse de venituri pentru angajati.

      

Pe de alta parte, odata cu expansiunea mediului digital de afaceri si a unor noi industrii, creative, de lucru, a crescut in consecinta si numarul celor care activeaza in aceste domenii, asa-numitii freelanceri, dar si numarul celor care au profesii liberale, de exemplu.

 

A fost firesc, astfel, ca institutiile bancare si non-bancare sa-si modifice procedurile si sa accepte ca sunt depasite vremurile in care angajatii eligibili pentru obtinerea unui credit erau doar aceia care aveau un contract de munca individual, clasic, pentru 8 ore pe zi, 22 de zile lucratoare pe luna, incheiat pe perioada nedeterminata.

                    

Am inventariat, pe baza experientei de intermediere si furnizare pentru clientii nostri a solutiilor de creditare, nu mai putin de 23 de venituri eligibile. Iata lista acestora:

 

 

 1. Salarii (plus bonuri de masa)
 2. Sporuri cu caracter de permanenta
 3. Bonusuri si prime
 4. Norma de hrana
 5. Ore suplimentare
 6. Venituri pe PFA
 7. Indemnizatie crestere copil
 8. Diurna
 9. Contracte de administrare/management
 10. Indemnizatii de conducere/cenzori
 11. Venituri comerciale (prestari servicii, conventii civile)
 12. Personal Navigant (maritim sau aerian)
 13. Chirii
 14. Dividende
 15. Drepturi de autor
 16. Compensatii pentru brevete si inventii
 17. Contracte de agent sau comision in asigurari
 18. Pensii
 19. Sporuri pentru lucrul in acord
 20. Renta viagera
 21. Venituri din strainatate
 22. Burse doctorale, burse medici rezidenti
 23. Venituri din dobanzi si alte produse de investitii

 

Toate veniturile trebuie sa fie probate prin documente, contracte, acte aditionale etc. si sa fie, evident, verificabile in baza de date nationala REVISAL.

Brokerii KIWI FINANCE intermediaza, fara niciun fel de cost pentru clientii-persoane fizice, obtinerea creditului potrivit fiecaruia dintr-o paleta de produse bancare pe care le ofera partenerii bancari si non-bancari ai companiei.
Nu sunt comentarii la aceasta postare!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security
Am citit si accept Conditiile Generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Articole recente

Urmareste-ne