Blog / Credite

KIWI Finance a incheiat ultima luna a anului 2018 cu un total-record al dosarelor de credit depuse

Brokerii KIWI Finance au inregistrat in luna decembrie a anului trecut un volum-record de credite (dosare) depuse in bancile partenere, insumand peste 27,5 milioane euro, dublu fata de decembrie 2017 si cu 15% mai mult fata de decembrie 2007 (cel mai bun decembrie dinainte de criza).

 

Comparativ cu ultima luna a anului 2008 – anul de debut al crizei financiare in Romania si cel mai slab decembrie din istoria KIWI Finance – cresterea este de-a dreptul spectaculoasa: volumul creditelor a fost mai mare cu 650%. Cu alte cuvinte, ultima luna a anului 2018 a fost cea mai buna luna decembrie din istoria companiei, cu un volum-record de dosare depuse in banci.

 

In perioada 2008 – 2018, KIWI Finance, depasind cu brio momentul critic determinat de criza, a consemnat o crestere constant-crescatoare a volumului de credite intermediate, a numarului de clienti si a parteneriatelor incheiate cu cei mai buni furnizori de produse si servicii bancare din Romania, banci si institutii non-bancare (IFN-uri).

 

Intr-un context economic complex, cererea de credite a crescut constant in 2018 concomitent insa cu solicitarile clientilor de a primi solutii de creditare la cazurile concrete de venituri si istoric de creditare.

 

”KIWI Finance s-a pozitionat de la bun inceput ca furnizor de solutii financiare complete finalizate cu intermedierea propriu-zisa de credite – astfel ca numarul de clienti si parteneri de lucru crescut semnificativ de la an la an. In 2018, compania si-a marit atat echipa proprie cat si reteaua de francize, ca parte a strategiei de extindere la nivel national, obiectivului principal al companiei fiind acela de a identifica solutia de creditare potrivita fiecarui client, conditiilor lui de eligibilitate si de venituri pe termen lung”, precizeaza Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

 

La sfarsitul anului 2017, KIWI Finance, lider al brokerilor de credite din Romania a depasit nivelul de 1 miliard de euro credite intermediate de la infiintarea companiei.

 

 
Nu sunt comentarii la aceasta postare!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security
Am citit si accept Conditiile Generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Articole recente

Urmareste-ne