Blog / Credite

KIWI Finance – O poveste de 15 ani! De excelenta!

Anul trecut, KIWI Finance, primul si cel mai mare broker de credite din Romania, a depasit pragul de 1 miliard de euro credite intermediate pentru clientii sai, iar in 2018 echipa KIWI a realizat un volum aproape egal cu cel pe intreg anul trecut.

 

Dar, cum a inceput totul si cand?

 

In anul 2003, Anca Bidian, alaturi de alti doi parteneri de afaceri, infiinteaza prima companie de intermediere credite din Romania, o initiative nu doar indrazneata, ci de-a dreptul revolutionara in urma cu 15 ani cand sistemul bancar romanesc abia iesise din seria neagra a falimentelor bancare si capitalul strain devenea din ce in ce mai interesant de acest sector economic. Cu atat mai putin, romanii inca nu stiau ce este acela un intermediar de servicii financiare sau de credite.

 

Compania s-a numit mai intai Gemini Capital Consult si a avut misiunea indrazneata de a introduce si de a face cunoscuta pe piata romaneasca o oferta noua de servicii orientate catre client, disponibila 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in orice locatie convenabila pentru client si fara niciun cost suplimentar pentru acesta.

 

In 2007- Gemini Capital Consult devine KIWI Finance

 

In vara anului 2007, Gemini Capital Consult a incheiat un parteneriat cu Oresa Ventures, companie de investitii suedeza, focalizata pe investitii private, care activeaza in Romania si in Europa Centrala si de Est din 1995. Acestui parteneriat i-a urmat de curand decizia de schimbare a numelui, din Gemini Capital Consult in KIWI Finance, din dorinta de a deveni mai puternici, mai dinamici, mai performanti, mai optimisti si pozitivi.

 

10 Ani de Excelenta sau prima decada din viata KIWI Finance s-au implinit in 2013, anul consolidarii parteneriatelor strategice si al extinderii retelei in toata tara. Se deschidd noi parteneriate, cu banci si IFN-uri, ceea ce a insemnat imbogatirea portofoliului de produse dedicate unor segmente bine definite de clienti pentru a raspunde eficient nevoilor acestora, din ce in ce mai mari si mai diverse.

 

Din anul 2010, dupa ce a depasit cu brio criza financiara prelungita, KIWI a intrat pe un trend de crestere constanta, astfel ca in anul 2017 a ajuns la cel mai extins portofoliu de parteneriate si produse financiare, de la 23 de banci si institutii financiare non-bancare.

 

KIWI Finance este, in acest moment, cel mai mare broker si partener strategic al bancilor. Strategia de dezvoltare a fost de la bun inceput si va ramane in continuare centrata pe ideea de a avea in permanenta o paleta completa de oferte bancare pentru toate segmentele de clienti.  Deviza KIWI ramane aceeasi: "Daca la un moment dat un client nu poate lua un credit prin KIWI inseamna ca nu este creditabil in acel moment"!

 

KIWI Finance in cifre

 

Brokeri de creditepeste 300

Retea65 sucursale in toata tara

Valoare credite intermediatepeste 1 miliard EURO

Produse disponibilepeste 100 de oferte de credite si solutii financiare

 

KIWI Finance – Membru al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.)

KIWI Finance este membru si initiator al A.R.B.C., prima asociatie profesionala a companiilor de brokeraj de credite din Romania, care si-a inceput activitatea la 1 iulie 2008. A.R.B.C. are ca scop reglementarea industriei de brokeraj de credite si promovarea intereselor profesionale ale membrilor sai.

 
Nu sunt comentarii la aceasta postare!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security
Am citit si accept Conditiile Generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Articole recente

Urmareste-ne