Blog / Credite

Crestere cu 26% a volumului creditelor intermediate la 9 luni

KIWI Finance a intermediat, in primele trei trimestre ale acestui an, credite in suma totala de 509 milioane lei, cifra aproape egala cu cea realizata pe intreg anul 2017 (562 milioane lei). Fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand se inregistra un volum total al intermedierii de 403 milioane lei, diferenta este de 26%.

 

Cea mai mare crestere s-a inregistrat pe segmentul creditelor ipotecare, a caror cifra se apropie de 400 milioane lei credite intermediate, cu 94 milioane lei mai mult fata de aceeasi perioada din 2017. Procentual,  businessul de intermediere pe acest tip de credite s-a marit cu 31% fata de perioada similara din anul trecut.

 

Estimam ca vom atinge cifrele proiectate, ceea ce inseamna ca 2018 este cel mai bun din ultimii 9 ani si foarte aproape de 2008, cel mai bun an inainte de criza”, precizeaza Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

 

De la infiintarea companiei, in anul 2003, pana la sfarsitul anului trecut, valoarea creditelor intermediate a depasit pragul de 1 miliard de euro.
Nu sunt comentarii la aceasta postare!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security
Am citit si accept Conditiile Generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Articole recente

Urmareste-ne