Blog / Credite

Bani pentru vacanta fara sa te coste mai mult?

Bani pentru vacanta fara sa te coste mai mult? Este foarte posibil si suntem gata sa-ti impartasim "secretul" obtinerii unui nou credit, in care sa aduni credite vechi, carduri sau linii de credit pe salariu. Totul insa la alte costuri fata de perioada in care ai contractat vechile produse bancare, cu cel mai mic efort posibil.

 

Este foarte probabil sa ai o rata cel putin egala cu cea din prezent, daca nu chiar mai mica. Cum este posibil? Simplu: vorbim in prezent de costuri asociate unui credit mult mai mici fata de acum cativa ani, chiar daca in ultima jumatate de an indicele ROBOR a intrat pe o panta constant ascendenta. Nivelul acestuia este inca departe de valorile din urma cu cativa ani.

 

Daca optezi pentru a avea aceeasi rata, costurile fiind mai mici, vei obtine bani in plus fata de suma creditelor tale.Daca optezi pentru a ramane cu aceeasi suma care va reiesi din totalul creditelor pe care le portezi intr-unul nou, vei avea o rata lunara mai mica.

 

Vino si afla de la KIWI FINANCE care este secretul prin care transformi creditele tale vechi intr-unul nou, mai bun.
Nu sunt comentarii la aceasta postare!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security
Am citit si accept Conditiile Generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Articole recente

Urmareste-ne