Blog / Credite

Brokerii de credite vor celebra Experienta, Excelenta si Viitorul in Servicii Financiare la Gala ARBC 2018

Asociatia Romana a Brokerilor de Credite pregateste cea de-a treia editie a evenimentului sau anual,  Gala ARBC  Experienta, Excelenta si Viitor in Servicii Financiare.

 

Vor fi prezentate  rezultatele deosebite din 2017 ale asociatiei si vor fi premiate inovatia, realizarile si activitatea care au contribuit la dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor si cresterea calitatii serviciilor financiare.

 

Sunt invitati 120 de reprezentanti de marca din industria financiar-bancara, Banca Nationala a Romaniei, Asociatia Romana a Bancilor, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, colaboratori si parteneri, sa participe, alaturi de membri ARBC, la o seara speciala.

 

Gazda va fi Le Chateau, castelul din inima Capitalei, iar evenimentul va fi prezentat de Stelian Muscalu si ilustrat cu proiectii 3D de Les Ateliers Nomad.

 

Parteneri de eveniment sunt OTP Bank (Gold), Alpha Bank si Idea:Bank (Silver), BCR Erste si Telekom (Bronze). Partenerii speciali, ai sectiunii Responsabilitate sociala, sunt in acest an Cetelem si Unicredit Bank.

 
Articole recente

Urmareste-ne