Blog / Credite

Apeleaza la un broker de credite din prudenta

De ce sa lucrezi cu un broker de credite, in loc sa te duci singur la banca, ar fi prima intrebare pe care orice persoana care doreste un credit si-o pune. Raspunsul este simplu: pentru ca un broker are pe masa si iti prezinta mai multe oferte, dispune de o multitudine de informatii, formale sau informale, si iti spune la ce trebuie sa fii atent, ce este in interesul tau si ce nu, atunci cand accesezi un credit si te pregatesti sa intri intr-o relatie de lunga durata cu banca.

Si, nu in ultima instanta, apeleaza la un broker de credite din prudenta! Este mult mai bine sa vezi mai multe variante de credit, sa o alegi pe cea mai buna pentru tine, pe termen lung, sa eviti tentatiile de moment, cum ar fi costurile mai mici la accesarea creditului si mai mari pe parcurs, la care se adauga cele enumerate mai sus.

 

Care sunt avantajele lucrului cu un broker de credite? Trei sunt aspectele esentiale de care orice solicitant tine cont la alegerea unui credit:

1. Cel mai scurt timp petrecut cu analiza ofertelor bancilor;

2. Cea mai mare suma accesata, la cea mai mica dobanda, cu cele mai mici costuri;

3. Cat mai putini nervi consumati “fata in fata cu banca”.

 

Spre deosebire de banca, brokerul are o perspectiva mult mai aplicata asupra pietei bancare, a ofertelor bancilor-partenere, dar si a nevoilor clientilor, cel putin prin prisma numeroaselor dosare intocmite, analizate si perfectate pentru a fi trimise la banca.

Pe de alta parte, acesta are o multitudine de produse in portofoliu, provenind de la bancile partenere, la care se adauga flexibilitatea de a alege si a jongla cu acestea, astfel incat sa gaseasca solutia financiara potrivita pentru clientul sau.

 

Deci, brokerul preia efortul clientului de a cauta si a gasi oferte, a le compara si a decide. Aici este cu-adevarat cheia intregului proces de accesare a unui credit si vesnica problema a solicitantului: care banca ofera cel mai bun credit pentru mine? Sa nu mai spunem ca “cel mai bun credit” este o notiune diferita de la un client la altul. Pentru unii inseamna cea mai mica dobanda din piata, pentru altii, cea mai mare suma posibil de obtinut. Apoi, alti clienti considera ca cel mai bun credit este cel pe care il pot obtine cel mai repede, indiferent de costuri, si asa mai departe.

Brokerul de credit exact de acest lucru se ocupa: sa gaseasca produsele bancare de creditare care se potrivesc profilului si situatiei financiare a clientului, sa le compare si sa le aleaga pe cele care raspund cel mai bine obiectivelor acestuia. Sa faca totul in locul tau!
Articole recente

Urmareste-ne