Blog / Credite

ANCA BIDIAN, CEO KIWI Finance, este din nou in Top 100 Cei mai admirati CEO

Cei mai admirati CEO din Romania aduna, sub umbrela renumitei publicatii economice BUSINESS Magazin, pe baza voturilor ziaristilor si ale cititorilor, numele importante din top managementul romanesc, pe un cumul de criterii de performanta, dar si prin prisma imaginii publice, in cadrul companiei pe care o conduc si in mediul de afaceri, pe segmentul de activitate al fiecaruia.

Si in editia 2017 Top 100 cei mai admirati CEO din Romania, Anca Bidian, CEO KIWI Finance, este prezenta pe locul 43, in urcare fata de anul anterior.

Fondator, owner si CEO KIWI Finance, Anca Bidian, IT-ist de profesie, cu experienta in companii de profil din Romania si Canada, a fondat prima companie de intermediere credite din Romania, in anul 2003, mai intai sub denumirea de Gemini Consulting.

 

Compania s-a rebranduit, in anul 2007, aparand astfel KIWI Finance, lider al pietei brokerajului de credite din Romania. Au venit incercarile crizei financiare si apoi cresteri constante de la an la an, astfel incat, KIWI Finance, sub coordonarea si viziunea Ancai Bidian, si-a consolidat cifra de afaceri, parteneriatele cu bancile si un portofoliu consistent de produse bancare oferite clientilor.

Compania are in prezent parteneriate cu 23 de institutii bancare si non-bancare, oferindu-si gratuit serviciile pentru clientii-persoane fizice, pentru ca acestia sa obtina creditul care se potriveste cel mai bine situatiei financiare si nevoilor personale.

 

KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din Romania, a ajuns la o cifra de afaceri de 11 milioane lei si credite intermediate de 450 milioane lei in anul 2016.

Citeste aici despre rezultatele KIWI Finance pe anul trecut: http://www.kiwifinance.ro/informatii-credit/712/kiwi-finance-credite-de-450-milioane-lei-si-o-cifra-de-afaceri-de-11-milioane-lei-in-2016.html

 

"Afacerile de succes sunt, in esenta, hobby-uri pentru cei care le-au creat", declara recent Anca Bidian, intr-un interviu pentru Business Magazin, sugerand astfel pasiunea cu care isi coordoneaza echipa si afacerea.
Articole recente

Urmareste-ne