Blog / Piata imobiliara

Parteneriat KIWI Finance – Storia.ro pentru servicii premium pe piata imobiliara a Capitalei

Parteneriatul dintre KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din Romania si Storia – divizia imobiliara a portalului de vanzari OLX - vizeaza servicii premium oferite celor care doresc sa achizitioneze proprietati imobiliare in Capitala.

 

Storia adauga, prin parteneriatul cu KIWI Finance, serviciilor de informare, expunere si vanzare a proprietatilor imobiliare din Bucuresti, componenta financiara, respectiv identificarea celei mai bune solutii de creditare pentru clientii care apeleaza platforma.

 

KIWI Finance intermediaza credite de toate tipurile, de la 23 de parteneri bancari si non-bancari, identificand pentru clienti, pe baza datelor concrete privind situatia financiara a acestora, solutia de finantare potrivita nevoilor de achizitii imobiliare. In plus Kiwi Finance acorda asistenta juridica clientilor sai in verificarea actelor juridice ale imobilelor alese de clienti.

 

Rolul brokerilor KIWI Finance, in relatia cu clientii care au nevoie de completarea surselor financiare necesare unei achizitii imobiliare, este de a oferi acestora nu orice credit, ci acel credit care raspunde cel mai bine nevoilor de moment, dar sustenabil pe timpul de creditare convenit cu banca.

 

La varianta cea mai buna de creditare se ajunge in urma unei analize pertinente, pe de o parte a bugetul de venituri si cheltuieli al solicitantului si familiei acestuia, daca este cazul,  pe de alta parte, a ofertei variate a partenerilor bancari si non-bancari ai KIWI Finance. Serviciile KIWI Finance sunt gratuite pentru clientii persoane fizice.

 

“Parteneriatul  KIWI Finance - Storia.ro  a fost ideea clientilor nostri si vrem sa fim un reper de calitate in agregarea serviciilor imobiliare din Romania. Am incredere ca experienta, reputatia si valorile noastre comune vor garanta clientilor ca au in noi un partener permanent, onest si  informat”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

 

In cadrul partenerul incheiat intre KIWI Finance si Storia.ro,  platforma de vanzari imobiliare va oferi servicii complete utilizatorilor sai: vanzari imobiliare, accesul la sursa de finantare/creditare, prin intermediul celui mai mare broker de credite din Romania, cu o expertiza de peste 13 ani in domeniu, si, respectiv, facilitarea legaturilor cu birouri notariale de prestigiu din Bucuresti.

Astfel, utilizatorii platformei Storia.ro vor avea posibilitatea ca, in momentul identificarii unei proprietati de interes, sa obtina informatii despre credite, dar si solutii de finantare si juridice concrete, profesioniste, prompte, potrivite fiecarei situatii in parte.

 

“Domeniul imobiliarelor este unul dinamic, asa ca Storia.ro isi propune sa faca mai multe pentru utilizatorii sai decat sa informeze ori sa intermedieze. Lansarea acestor servicii dovedeste ca Storia.ro este pregatita sa faca urmatorul pas si sa se implice in intregul proces de cumparare a unei case, inca de la decizia de cautare si pâna in clipa in care aceasta devine “acasa”. Le mulumim partenerilor care ni s-au alaturat, iar pe utilizatori ii invitam sa foloseasca noile servicii cu incredere si sa ramana aproape pentru ca experienta Storia.ro devine tot mai bogata”, a declarat Sorin Balan, Head of Storia.ro & OLX Imobiliare.

 

Pentru a accesa serviciile de consultanta financiara si pentru a avea o imagine mai clara asupra solutiilor de finantare, utilizatorii isi pot completa datele pe www.storia.ro/servicii-premium, urmând ca in maxim 24 de ore sa fie contactati de un broker KIWI Finance, iar in maxim 48 de ore sa stabileasca o intâlnire, daca se considera ca este necesar.
Articole recente

Urmareste-ne