Blog / Credite

KIWI FINANCE – crestere cu 10% a cifrei de afaceri si credite de 300 milioane lei in 2014

Anul trecut, creditele obtinute prin KIWI FINANCE au totalizat 300 milioane lei, cu 11% mai mult fata de 2013.

 

Creditele intermediate pentru persoane fizice au reprezentat 96% din portofoliul KIWI FINANCE, astfel: credite ipotecare standard 65%, credite de nevoi personale 24%, credite intermediate in cadrul programului Prima casa 7%. Diferenta de 4% au fost credite intermediate pentru persoane juridice. 

 

Cresterea cea mai mare fata de anul anterior s-a inregistrat pe segmentul creditelor ipotecare, respectiv un volum de credite intermediate mai mare cu 39% fata de 2013. Cresterea a fost incurajata in principal de  scaderea dobanzilor, stabilitatea preturilor pietei imobiliare si aparitia a noi oferte in zona de locuinte.

 

“Estimam ca aceasta tendinta de crestere se va pastra si in 2015, an care a inceput deja cu un volum de credite intermediat mai mare cu 50% in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut”, precizeaza Anca Bidian.

 

Principalele obiective ale  anului 2015 sunt cresterea cu 15% a volumul de credite intermediate, fata de anul trecut, si consolidarea retelei nationale. Astfel, KIWI FINANCE va ajunge la un volum de credite de 345 milioane lei la sfarsitul anului, ceea ce va insemna o cota de piata superioara cu 7% celei din 2014.

 

Citeste comunicatul de presa...
Articole recente

Urmareste-ne