Blog / Piata imobiliara

Echipa KIWI FINANCE este prezenta la Targul National Imobiliar 2017

Echipa KIWI FINANCE este prezenta la Targul National Imobiliar, cu stand de prezentare,  in vecinatatea renumitelor banci din top 10, BRD-GSG si Raiffeisen Bank, si este pregatita sa ofere cele mai potrivite solutii de finantare pentru clientii care au nevoie de credite ipotecare, imobiliare sau de nevoi personale.

 

Cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania in doua editii anuale, de primvarara si de toamna, Targul National Imobiliar (TNI) se deschide vineri, 19 mai a.c. la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Echipa KIWI FINANCE este prezenta la Targul National Imobiliar 2017, pregatita sa raspunda intrebarilor si cerintelor vizitatorilor.

 

Evenimentul inregistreaza un numar record de expozanti (122) care au pregatit peste 15.000 de oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, si alte zone ale tarii.

 

Vorbim in 2017 despre un eveniment imobiliar complet, in care sunt prezenti trei mari furnizori de solutii financiare,  prin care vizitatorii vor fi mai aproape de indeplinirea obiectivelor de achizitie locuinte.

 

La TNI 2017, se reuneste practic intreaga oferta imobiliara din acest moment, din zonele amintite,  de aceea expozantii au conceput oferte speciale si discounturi maxime.  De asemenea, dezvoltatorii au anuntat ca vor acorda reduceri ale avansului necesar rezervarii, plata in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier și inscrierea gratuita la concursuri cu premii pe loc.

 

Ofertele sunt diverse, de la cele care se incadreaza in programul Prima Casa, cel care continua sa fie la mare cautare și acum, nu mai putin de 40% dintre oferte fiind adecvate Programului Prima Casa. La celalalt pol se afla locuintele amplasate in nordul capitalei,  care au revenit in atentia cumparatorilor odata cu intensificarea tranzactionarii pe segmentul rezidențial de lux.

 

Circa 30% din oferta imobiliara provinde din zona de nord Bucurestiului, preferata datorita finisajelor de calitate, a suprafetelor generoase, precum si a vecinitatii parcurilor, a cladirilor de birouri, aeroport.

 

Vizitatorii vor avea, de asemenea, acces, gratuit, la un program extins de workshopuri și conferințe pe teme de maxim interes. Detalii despre subiectele workshopurilor se afla pe www.targulnationalimobiliar.ro.
Articole recente

Urmareste-ne