Arhiva Blog Mai 2018

Creditele ipotecare intermediate in trimestrul I au crescut cu 50% fata de primul trimestru 2017

KIWI Finance a intermediat, in primul trimestru al acestui an, credite in suma totala de 142 milioane lei in crestere cu 39%  fata de aceeasi perioada a anuluiui trecut.

 

Cea mai mare crestere au avut-o creditele ipotecare.  Astfel, au fost finalizate 451 dosare de credit cu un volum de 110 milioane de lei ceea ce reprezinta 50% crestere fata de trimestrul I 2017.

 

“Cererea solvabila de credite ipotecare a continuat sa creasca si in primul trimestru al acestui an. Efervescenta proiectelor noi de pe piata imobiliara, desi inca mult sub necesarul de locuinte noi, a alimentat cresterea tranzactiilor prin credite ipotecare pana la cel mai mare nivel din ultimii noua ani. Cresterea preturilor imobilelor, in special in zonele premium, au dus la o crestere cu 12% a creditului mediu fata de anul trecut", a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

vezi tot articolul

Creditul Ipotecar Verde pentru achizitia unui imobil construit dupa anul 2000

KIWI Finance intermediaza un credit special, sugestiv denumit Creditul Verde, oferit de catre unul dintre partenerii sai in cadrul unei campanii promotionale valabile in perioada martie – august 2018.

 

Detaliile importante de stiu despre acest produs bancar: este destinat achizitiei unei locuinte finalizate sau construite dupa data de 01.01.2000, incadrata in clasa de eficienta energetica A sau B+, venituri eligibile diverse, perioada de creditare: minim 5 ani, maxim 30 ani, valoarea maxima acordata este de 250.000 euro, echivalent in lei.

vezi tot articolul

Bani pentru vacanta fara sa te coste mai mult?

Bani pentru vacanta fara sa te coste mai mult? Este foarte posibil si suntem gata sa-ti impartasim "secretul" obtinerii unui nou credit, in care sa aduni credite vechi, carduri sau linii de credit pe salariu. Totul insa la alte costuri fata de perioada in care ai contractat vechile produse bancare, cu cel mai mic efort posibil.

 

Este foarte probabil sa ai o rata cel putin egala cu cea din prezent, daca nu chiar mai mica. Cum este posibil? Simplu: vorbim in prezent de costuri asociate unui credit mult mai mici fata de acum cativa ani, chiar daca in ultima jumatate de an indicele ROBOR a intrat pe o panta constant ascendenta. Nivelul acestuia este inca departe de valorile din urma cu cativa ani.

 

Daca optezi pentru a avea aceeasi rata, costurile fiind mai mici, vei obtine bani in plus fata de suma creditelor tale.Daca optezi pentru a ramane cu aceeasi suma care va reiesi din totalul creditelor pe care le portezi intr-unul nou, vei avea o rata lunara mai mica.

 

Vino si afla de la KIWI FINANCE care este secretul prin care transformi creditele tale vechi intr-unul nou, mai bun.

 

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne