Arhiva Blog Decembrie 2016

Cei mai buni oamenii si cele mai bune echipe KIWI Finance in 2016

Cei mai buni oameni din KIWI Finance, brokeri si angajati ai diviziilor-suport din KIWI Finance, precum si cele mai bune echipe, au fost premiati, ca in fiecare an, din 2003 pana in prezent.

 

Premiantii sunt:

 

  • Echipa anului 2016, dupa volume: Timisoara
  • Echipa anului 2016, ca numar de clienti: Timisoara
  • Kampionul anului, dupa volumul creditelor intermediate: Cristian Popescu
  • Kampionul anului, dupa numarul de clienti: Mihai Radita
  • Franciza anului, dupa volumul creditelor intermediate: Capital Dex Retail
  • Franciza anului, dupa numarul de clienti: Denisa Argaseala.

 

Felicitari tuturor brokerilor si echipelor din Bucuresti si din tara, care au muncit enorm sa obtina aceste rezultate, intr-un an dificil, marcat de aparitia numeroaselor acte, norme si normative cu impact direct, si nu neaparat favorabil, in creditare: Legea Darii in Plata, Legea conversiei in lei a creditelor in franci francezi, Ordononta de Urgenta a Guvernului nr.52/2016.

vezi tot articolul

KIWI Finance si Academia de Constructii te ajuta sa-ti amenajezi locuinta

Pentru a obtine cel mai potrivit credit de nevoi personale suntem gata sa-ti construim cel mai potrivit credit de nevoi personale sau imobiliar, fiindca suntem brokerul de credit pe care te poti baza atunci cand esti in cautarea unei solutii de finantare a proiectelor tale.


Afla, inainte de toate, cat costa o amenajare, renovare sau constructie in regie proprie, de la partenerul nostru, Academia de Constructii, astfel: creeaza-ti un cont, apoi testeaza si descopera in simulatorul de constructii Academia de Constructii proiecte de amenajari foarte accesibile.

 

Vei gasi, de asemenea, furnizori pentru toate segmentele unei amenajari sau constructii, si numeroase idei din care sa te inspiri pentru a realiza cel mai bun proiect in bugetul de care dispui ori pe care il poti obtine, prin intermediul nostru, de la banca.

 

Poti sa aplici si direct pe website-ul nostru, in formularul de aplicatie ori la telefon 0372 800 800.

vezi tot articolul

De ce sa-ti testezi ratele la credite de doua ori pe an?

Daca la medic te duci cel putin o data pe an de bunavoie, sa-ti faci analize de rutina, dar si ori de cate ori ti se intampla ceva cu sanatatea, este cazul sa privesti partea financiara a vietii tale la fel de serios.

 

Cu siguranta duci in spate, singur ori impreuna cu sotul/sotia, rate la carduri de credit, credite de nevoi personale ori chiar credite ipotecare/imobiliare. Daca ai contractat aceste credite in ultimii trei ani, este posibil sa fii avut conditii de creditare bune, avand in vedere ca, din 2013 incoace bancile au redus semnificativ atat costurile de acordare a creditelor cat si dobanzile aferente.

 

Daca ai insa credite obtinute inainte de anii 2012-2013 este cazul sa treci la o analiza a acestora, sa compari costurile si ratele cu ceea ce ai putea obtine acum si chiar sa actionezi: contacteaza-ne si vom vedea impreuna variante mai bune.

 

In orice situatie ai fi si indiferent daca vrei sa schimbi ceva in situatia ta financiara, este simplu sa faci din cand in cand un exercitiu simplu: testeaza-ti ratele la creditele si vezi cum te situezi in acest moment. Nu astepta sa ajungi in impas financiar, sa ai intarzieri ori chiar sa nu mai poti plati.

vezi tot articolul

Dupa un 2016 agitat, ne dorim un 2017 exceptional!

In 2016 s-au intamplat foarte multe in peisajul creditelor din Romania. Bune sau mai putin bune, cu impactul asteptat sau nu, toate actele normative dedicate sectorului financiar-bancar au fost mai numeroase ca oricand

 

Legea Darii in Plata, urmata de Legea conversiei in lei a creditelor in franci elvetieni, apoi norme noi ale Bancii Nationale a Romaniei in domeniul creditarii si, nu in cele din urma, Ordonanta de Urgenta nr.52, toate au completat, au modificat ori au schimbat, pe alocuri, cadrul general legislativ al creditarii in Romania.

 

Bancile au fost nevoite sa-si adapteze politicile de creditare, iar brokerii de credite si-au redesenat, pe alocuri, strategiile si abordarea clientilor.

 

Ce va urma in 2017?

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne