Arhiva Blog Noiembrie 2016

DIN NOU, BEST FINANCIAL ADVISOR OF THE YEAR

Din nou, echipa KIWI Finance a primit premiul Best Financial Advisor of the Year, pentru activitatea sustinuta, si pe parcursul anului 2016, in interesul clientilor.

Intr-un an agitat, cu o serie de acte normative care au influentat si au afectat piata creditelor din Romania, echipa KIWI Finance a gasit, chiar mai mult ca in anii trecuti, caile si modalitatile de a-i sprijini concret si aplicat pe clienti, impreuna cu bancile-partenere.

Succesul într-un mediu de afaceri extrem de provocator in 2016 este prilejul perfect pentru publicatia Business de a continua traditia evenimentului sau annual, de recunoastere a liderilor de afaceri si ai organizatiilor care au excelat in  sectorul bancar si financiar.

Mai mult de 100 de oameni de afaceri, bancheri, investitori, antreprenori și diplomati s-au reunit la Crowne Plaza Hotel , la cea mai recenta editie a Business Arena Hall of Fame, la Gala Premiilor Business Arena 2016.

Multumim pentru aprecieri, Business Arena, clientilor si partenerilor de business care continua sa aiba incredere in noi!

vezi tot articolul

Mult timp nu mai avem pentru a intelege ca digitalizarea bancara este un must

Brokerul de credite intermediaza obtinerea de catre client a celei mai potrivite solutii financiare,  cu responsabilitate, astfel incat imprumutul sa nu devina, in timp, o povara sau, mai rau, imposibil de achitat.

Echipa KIWI Finance insoteste clientii in tot procesul accesarii unui credit, incepand cu expunerea celor mai potrivite oferte de credite pentru el, pana la intocmirea dosarului de credit, apoi il reprezentam si gestionam tot fluxul cu banca si cu tertii pana la semnarea contractului.

 

Mai mult, brokerii KIWI trebuie sa gestioneze toate fluxurile si traseele din procesul de analiza, care implica foarte multe departamente - unele in serie, altele ierarhice - din banci, toate formularele, tipizatele si modalitatile de completare, toate numele de botez ale diverselor caracteristici din diverse banci, toate habbit-urile informale si legendele, toate interpretarile regulamentelor si legistatiei, drumuri, hartii, stampile, si foarte multe altele.

 

Este vorba despre un proces birocratic destul de stufos, care s-a si ingreunat odata cu intrarea in vigoare a OUG 52/2016, fiind necesare acum mai multe documente de completat si semnat de catre client. Si, ca in orice proces care implica hartii, semnaturi si acorduri ale partilor, este posibila adoptarea celor mai actuale solutii informatice care sa elimine, mai intai partial, apoi total, suportul-hartie si prezenta fizica a persoanelor implicate, cat de mult.

 

“Pentru ca modelul nostru depinde suta la suta de modelul bancilor, am asteptat cativa ani, reactiv, ca digitalizarea sa inceapa si pe partea de creditare, lucru care nu s-a intamplat asa cum ne-am fi asteptat, astfel incat am inceput singuri acest demers”, a declarat Anca Bidian.

 

Astfel ca echipa KIWI Finance a decis sa faca primul pas catre construirea unei platforme cu increderea ca,  aratand avantajele aderarii la aceasta pentru toti partenerii nostri bancari, va fi  deschis drumul catre digitalizarea serviciilor de creditare.

vezi tot articolul

Pentru filantropie nu exista un moment predefinit

Pentru filantropie nu exista un moment predefinit. De aceea, sustinem, cu inima si fapta, oameni si cauze, pe masura puterilor noastre. Vorbim mai putin despre toate acestea si mai mult despre solutiile financiare pentru clientii nostri.

 

Am fost insa foarte incantanti sa fim una din vocile filantropiei, in Jurnalul Galei Oameni pentru Oameni 2016 - editia a 13-a - a Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC).

 

Vocea KIWI Finance a fost Anca Bidian, fondator si CEO. Lucreaza cu banci, credite, dobanzi, scoruri, aplicatii de creditare si, in general, este considerata o tipa ceva mai dura, intr-o lume a cifrelor. Ei bine, cand vine vorba despre copii care nu au posibilitati financiare in a se dezvolta, pur si simplu cedeaza.

 

”Am sensibilitati foarte mari pentru copiii talentati din orice punct de vedere, intelectual sau artistic, care au bariere financiare in devenirea lor deplina, dar si pentru tinerii ambitiosi, cu viziune, care au nevoie de guideline, mentorship sau poate doar de unele discutii, pentru a intelege mai bine lumea in care vor evolua, ” spune Anca Bidian, CEO KIWI FINANCE, lider al pietei brokerilor de credite din Romania.

vezi tot articolul

Este vremea celui mai rapid credit de nevoi personale

Este vremea sa te gandesti ca cel mai rapid credit de nevoi personal poate rezolva cele mai necesare sau urgente lucruri, pe care n-ai reusit sa le faci de-a lungul anului, si poate fi intermediat cu succes de echipa noastra.

 

In cazul salariatilor solicitam doar o copie a cartii de identinate, pentru ca validarea veniturilor incasate se va realiza electronic si nu necesita adeverinta de venit.

 

 Caracteristicile celui mai rapid credit de nevoi personale: 

 

-          suma care poate fi aprobata este foarte mare:  pana la 120.000 LEI

-          cea mai rapida aprobare: in 24 de ore

-          dobanda foarte buna: incepand de la 6,9% + Robor la 3 luni

-          costuri reduse pana la zero: comision de rambursare anticipata 0%

 

Iata in continuare cateva exemple de calcul:

 

Credit de nevoi personale de 25.000 lei pe 5 de ani: rata lunara este de 503 LEI, dobanda 7,63% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 30.470 LEI si DAE 8,5%.

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne