Arhiva Blog Iulie 2016

Bani de concediu fara sa te coste mai mult!

Cum sa obtii bani de concediu fara sa te coste mai mult? Vino la KIWI FINANCE si afla!

 

Brokerii KIWI FINANCE sunt gata sa-ti impartaseasca secretul obtinerii unui nou credit, in care sa aduni credite vechi, carduri sau linii de credit pe salariu. Totul insa la alte costuri fata de perioada in care ai contractat vechile produse bancare, cu un efort aproape zero, dar beneficii importante.

 

Practic, vei avea aceeasi rata ca pana acum, dar poti obtine o suma suplimentara la creditul total. Te intrebi de unde vine diferenta? Cum este posibil?

 

 

vezi tot articolul

Cheltuieste inteligent! Cheltuieste investind!

Cheltuieste inteligent, daca tot trebuie sa cheltuiesti, pentru ca, indiferent de sursa banilor – din venituri, salarii, orice alte castiguri sau credite bancare, imprumuturi de orice fel – ai fel si fel de nevoi care necesita bani.

 

Cheltuielile curente pot fi si trebuie suportate din veniturile curente, iar cheltuielile incidentale, temporare, destinate rezolvarii anumitor situatii, pot fi si trebuie suportate din surse de venituri suplimentare: economii sau imprumuturi.

 

Indiferent de natura acestor cheltuieli, important este sa fie realizate chibzuit, tinand cont de posibilitatile fiecaruia de a le suporta, pe moment sau pe termen indelungat. Cu alte cuvinte, “cheltuieste inteligent”  sa fie deviza sub care proiectam fiecare cheltuiala in parte.

 

La economii, mai ales daca sunt pentru studiile copiiilor sau pentru pensie, este bine sa nu apelam pentru a face o cheltuiala, indiferent de natura ei. Este bine stiut ca, de obicei, nu mai punem la loc ceea ce luam dintr-un depozit, sau punem inapoi mai putin.

 

Ce inseamna, de fapt, sa cheltuiesti inteligent? Cum se masoara eficienta, “inteligenta” unei cheltuieli?

vezi tot articolul

Crestere a creditelor intermediate de KIWI Finance peste media sistemului bancar

Echipa KIWI Finance a intermediat in prima jumatate a anului in curs credite in valoare de 50 milioane euro, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada a anului 2015. Dintre acestea, 70% sunt credite ipotecare standard, 27% credite de nevoi personale si 3% credite Prima casa.

 

Cresterea cea mai mare fata de anul anterior s-a inregistrat pe segmentul creditelor ipotecare standard, cu 56% mai mult fata de 2015. In primele 6 luni s-a inregistrat o crestere cu 68% a cererii solvabile de credite ipotecare standard si cu 10% a cererii de credite de nevoi personale.

 

Contextul in care KIWI Finance creste constant numarul si volumul creditelor intermediate este cel comunicat oficial de catre Banca Nationala, astfel: soldul creditelor pentru per­soa­ne fizice a înregistrat o creştere anuală de 30% în iunie 2016 faţă de iunie 2015, crestere usor in scadere comparativ cu luna anterioara: in mai 2016 creşterea faţă de mai 2015 fiind de 33%.

 

Daca analizam doar  luna iunie, soldul cre­ditelor acordate companiilor si persoanelor fizice a crescut cu 1,2% fata de iunie 2015, până la 217,6 mld. lei. Ritmul de creştere a creditării, raportat de bănci la BNR pentru aceasta luna este de cel mai redus de la începutul anu­lui încoace, la aproape jumatate fata de ritmul inregistrat in iunie anul trecut.

vezi tot articolul

Creditul de 20.000 lei

Valoarea medie a principalelor doua tipuri de credite intermediate in 2016 de KIWI Finance a fost de 28.000 lei (circa 6.200 euro) la credite de nevoi personale, in crestere cu 7% fata de 2015, respectiv de 228.000 lei (circa 52.000 euro) la credite ipotecare standard, in crestere cu 4% fata de anul trecut.

 

“Dupa doua  luni de la implementarea legii, cu toate ca piata este relativ blocata, am reusit sa mentinem acelasi nivel de cereri noi de credite ipotecare, cu mentiunea ca ofertele acceptate de clienti sunt aproape exclusiv pentru bancile care solicita un avans de 20-25%. Din pacate, sunt doar cateva banci cu acest avans si afluxul de cereri pune o presiune operationala pe capacitatea de absorbtie, cu prima consecinta neplacuta pentru clienti cresterea timpilor de raspuns si finalizare a tranzactiilor”, explica Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

 

KIWI Finance – liderul pietei brokerilor de credite din Romania – a intermediat in prima jumatate a anului in curs credite in valoare de 50 milioane euro, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada a anului 2015. Dintre acestea, 70% sunt credite ipotecare standard, 27% credite de nevoi personale si 3% credite Prima casa.

vezi tot articolul

STUDIU: Aproape jumatate din credite sunt intermediate in Bucuresti

Din punct de vedere geografic, 42% din creditele de nevoi personale sunt intermediate de KIWI Finance in Bucuresti, urmand judetele Timis si Prahova (cate 10%). Distributia se pastreaza si la creditele ipotecare, cu 42% in Bucuresti urmat de Timis cu 16%.

 

Valoarea medie a unui credit ipotecar este de 228.000 lei, echivalent circa 52.000 euro, iar cei mai multi clientii care solicita credite de nevoi personale (65%) au venituri lunare situate intre 2.000 si 4.000 de lei.

 

KIWI Finance – liderul pietei brokerilor de credite din Romania – a intermediat in prima jumatate a anului in curs credite in valoare de 50 milioane euro, in crestere cu 37% fata de aceeasi perioada a anului 2015. Dintre acestea, 70% sunt credite ipotecare standard, 27% credite de nevoi personale si 3% credite Prima Casa.

 

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne