Arhiva Blog Februarie 2016

NOUTATI! Am lansat cel mai bun Credit de Constructie din Romania

Segmentul constructiilor, atat rezidential cat si office, a crescut semnificativ anul trecut comparativ cu perioada 2010 - 2014, fond pe care creditarea pe acest segment a avut cel mai bun an. KIWI Finance a lansat, impreuna cu una dintre cele mai active banci pe segmentul creditarii imobiliare, cel mai bun produs bancar pentru constructia de locuinte, usor de accesat, convenabil din punct de vedere al costurilor si extrem de avantajos ca procedura de finantare a proiectului imobiliar.

 

Este singurul credit de constructie din Romania in care suma necesara fiecarei etape de constructie este disponibila instant, astfel ca aceasta poate fi utilizata cash, fara ca beneficiarul sa fie nevoit a prezinta bancii mai intai teancurile aferente de facturi si chitante. Astfel, acesta va putea sa-si negocieze mai bine achizitia de materiale si manopera pentru lucrarile aferente.

 

Mai mult, pentru justificarea sumelor accesate, este suficient un simplu raport de evaluare care sa confirme avansul lucrarilor de constructie.  O alta variant este aceea de a demonstra bancii ca a utilizat creditul conform destinatiei specificate in contract, prezentand facturi pentru 90% din suma utilizata.

vezi tot articolul

Efectul neasteptat al darii in plata!

Record de solicitari pentru credite de achizitie, respectiv, cel mai mare volum de dosare din ultimii 7 ani (am atins nivelul din 2008!) in prima jumatate a lunii februarie.

 

O adevarata avalansa de clienti care isi depun dosarul de credit cu speranta ca vor “prinde” avansul de 15%.

 

Avem in portofoliu banci care inca pastreaza vechiul nivel al avansului, chiar daca ulterior vor decide majorarea acestuia, este evident ca vor pastra conditiile initiale pentru clientii care au apucat sa-si depuna aplicatiile ori chiar au obtinut pre-aprobari. Astfel ca o serie de clienti au considerat ca acum este momentul sa aplice pentru un credit!

 

Va asteptam la sediile noastre din toata tara ori cu un apel la 0372 800 800!

vezi tot articolul

ATENTIE: SCORUL FICO INFLUENTEAZA SANSA DE A OBTINE UN CREDIT!

De ceva timp, un numar format din trei cifre incepe sa devina decisiv pentru viata noastra financiara. Vorbim despre scorul FICO, adoptat de Biroul de Credit din Romania, calculat dupa o metodologie international, care evalueaza probabilitatea unui client bancar de a-si achita datoriile.

 

Calculul acestuia se bazeaza pe structura si istoricul comportamentului de plata al fiecarui client bancar, ceea ce a determinat si in Romania, din ce in ce mai multe banci si IFN-uri, sa ia in considerare, pe langa ceilalti indicatori de eligibilitate, si scorul FICO in acordarea sau in refuzul acordarii unui credit.

 

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne