Arhiva Blog Noiembrie 2015

Parteneri de finantare in achizitii imobiliare

O multitudine de proiecte interesante, din ce in ce mai bine reprezentate si explicate publicului larg, precum si numarul mare de vizitatori sunt elementele care au definit editia din acest an a Targului Imobiliar TIMON.

KIWI Finance este partener de traditie ai mai multor dezvoltatori de proiecte imobiliare, alaturi de care sustine creditarea responsabila pentru achizitii de locuinte in cadrul proiectelor acestora.

 

Ne-am bucurat, ca de fiecare data, sa regasim printre expozanti, parteneri de traditie ai companiei noastre, carora le multumim si aici pentru incredere si consecventa. ADAMA, CAROL CITI PARK, CORBEANCA PARK, GVI TOWN, SOLAR, CUBIC RESIDENCE sunt doar cativa dintre partenerii KIWI Finance.

Parteneri de cursa lunga!

 

De la proiecte noi, care au inceput sa se vanda "de pe hartie", cu peste 100 de rezervari ferme, adica platite,  pana la proiecte care stau la vanzare de mai bine de cinci ani, toate fac din piata rezidentiala din Bucuresti o piata extrem de atractiva in acest moment.

Raportul pret/calitate se afla la una dintre cele mai bune cote din ultimii 25 de ani, iar posibilitatile de finantare sunt mult mai generoase comparativ cu numai 3-5 ani in urma.

 

Solutiile de finantare pe care le oferim potentialilor nostri clienti sunt pefect adaptate nevoilor fiecaruia, si tocmai pozitia noastra de broker care lucreaza cu o multitudine de produse ale bancilor-partenere ne ofera posibilitatea de a construi pentru fiecare client in parte, cea mai buna varianta posibila.

 

Vorbim aici atat despre credite de nevoi personale, dar mai ales despre creditele de achizitii imobiliare, pentru care bancile practica unele din cele mai scazute dobanzi si comisioane din istoria creditarii din Romania.

vezi tot articolul

Best Financial Adviser in 2015

Experienta de peste 11 ani pe piata intermedierii de credite din Romania se traduce, in anul 2015, printr-un volum de credite intermediate foarte aproape de a atinge cifra de 1 miliard de euro, zeci de mii de clienti si tot atatea aplicatii de creditare finalizate cu succes, o echipa foarte pregatita sa faca fata tuturor provocarilor.

 

KIWI Finance – cel mai mare broker de credite din Romania – a primit in acest an Premiul pentru cel mai bun consultant financiar pe anul 2015 din partea publicatiei Business Arena Magazine, in cadrul celei de-a 15-a editii a evenimentului Financial Leaders' Hall of Fame 2015.

 

In compania a peste 100 de reprezentanti ai sistemului financiar-bancar si de asigurari din Romania, KIWI Finance a fost desemnat lider al pietei de intermediere financiara, alaturi de institutii financiare de renume din Romania – Banca Transilvania, CEC Bank, Alpha Bank Romania, Eximbank, Garanti Bank, Marsh Broker de Asigurare si Reasigurare, Raiffeisen Bank, Unicredit Leasing Corporation.

 

„Este meritul echipei KIWI Finance, al partenerilor si colaboratorilor sai, ale caror eforturi sunt in permanenta indreptate pentru rezolvarea prompta, rapida si eficienta a solicitarilor clientilor nostri, astfel ca dedicam tuturor acestora noul nostru premiu” – Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne