Arhiva Blog August 2015

Reinventam notiunea de CREDIT!

Cand spunem « credit », spunem automat birocratie, pentru ca trebuie sa facem nenumarate drumuri la banca si, mai ales, sa completam seria de documente pe care banca ni le solicita.

 

Tocmai de aceea, am realizat o serie de produse, mai FLEXIBILE, mai SIMPLE si mai COMODE, pe care, impreuna cu noul nostru partener – brokerul de credite KIWI Finance, ti le prezentam acum :

 

 • Flexibil : nu trebuie sa aduci documente pentru a justifica modul in care utilizezi creditul obtinut.

 • Simplu : nu iti vor fi solicitate niciodata garantii imobiliare, iar documentatia pentru aplicare este minimala (convinge-te aicià link catre pagina de prezentare).

 • Comod: Echipa KIWI Finance vin oriunde te afli pentru a-ti facilita accesul spre una dintre solutiile noastre de finantare.

   

  Creditele BRD Finance create in colaborare cu KIWI Finance au dobanda fixa si  o durata de rambursare flexibila, la alegerea ta, incepand de la 12 pana la 60 de luni!

   

  Fie ca ai nevoie de o suma mai mica pentru concediu, vrei sa reamenajezi apartamentul in care locuiesti sau doresti sa refinantezi un credit mai vechi, prin BRD Finance ai doar avantaje (convinge-te aicià link catre pagina de prezentare completa!

   

Poti aplica pentru unul dintre noile credite BRD Finance indiferent daca esti angajat, pensionar sau PFA, avand la dispozitie nu mai putin de opt....

vezi tot articolul

Franciza Kiwi – poveste despre succes

Si, ca toate povestile, incepe cu “a fost odata ca niciodata”! Frumos, misterios, antrenant si motivant!. Oare de cate ori nu ne intrebam ce ne poate face mai de succes, mai buni, mai ... Feti Frumosi sau Ilene Cosanzene ? Formula magica ar putea suna cam asa: Obiectiv = (Ambitia + Rabdarea +) * Actiunea!

 

“Daca ti-ai stabilit obiectivele si esti gata de actiune, niciodata sa nu spui "niciodata", pentru ca limitarile sunt ca si frica, de cele mai multe ori doar o bariera in calea succesului tau, o falsa iluzie, indusa de presupuneri!”, este de parere Claudiu Trandafir, Manager Divizia Francize Kiwi Finance (foto).

 

Pana la cel mai nou francizat, Alexandru Filimon din Piatra Neamt, istoria francizelor Kiwi Finance incepe undeva in anul 2008, cu Cristian Catana din Ploiesti. Acesta a fost primul angajat al companiei care a optat pentru a schimba postura de angajat cu aceea de antreprenor, dar vremurile fiind dure – tocmai debuta criza financiara si in Romania – a renuntat pentru o perioada si a revenit in 2010.

 

Dorinta de a fi “propriul stapan” a fost tentanta, mai ales ca avea rezultatele foarte bune la locul de munca si, intamplator, “locul de munca” (a se citi compania Kiwi)  se preta deschiderii unei afaceri pe cont propriu. Cu alte cuvinte, compania lansase deja programul de francize prin care....

vezi tot articolul

Fiecare al 20-lea credit din Romania este intermediat de Kiwi Finance

Centralizarea datelor KIWI Finance, la 30 iunie 2015, releva un total de 100 milioane lei pe credite ipotecare standard, ceea ce, raportat la totalul creditelor de acest tip, recent publicate de catre Banca Nationala a Romaniei, inseamna 5% din volumul inregistrat la nivel national, de 2 miliarde lei, pe primele sase luni  ale acestui an.

 

Cu alte cuvinte, fiecare al 20-lea credit ipotecar a fost  obtinut, in Romania, in prima jumatate a anului 2015, prin  KIWI Finance, cea mai mare companie de brokeraj credite din tara.

 

BNR a raportat credite de achizitie (ipotecare + programul Prima Casa) pe total sistem bancar, acordate in primele sase luni din 2015, de 4,6 miliarde lei, din care total credite Prima Casa -  2.6 miliarde lei si total credite ipotecare standard - 2 miliarde lei.  

 

“In prima jumatate a acestui an am inregistrat o crestere a cererii pe toate tipurile de produse de creditare. Pentru creditele ipotecare cererea a crescut cu mai mult de 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita in special scaderii dobanzilor, cresterii increderii populatiei si randamentelor interesante ale pietei imobiliare. Estimam ca acest trend se va mentine in absenta unor perturbatii economice majore interne sau internationale”, explica Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

 

In acest context, analiza evolutiei creditelor la nivel national, comparativ cu anul 2014, arata cateva aspecte: ponderea creditelor acordate in cadrul programului Prima Casa a scazut in total, comparativ cu anul trecut, de la 60,3%, in primul semestru din 2014, la 56,5%, in aceeasi perioada a acestui an.

vezi tot articolul

Articole recente

Urmareste-ne